Viceprimarul Popescu: “PSD nu are reprezentanţi în AGA şi CA-uri la firmele Primăriei? Nu e partid la putere?”

vasile popescu viceprimar

Viceprimarul PNL, Vasile Popescu a reacţionat şi el la opiniile unor lideri PNL care au ameninţat cu posibilitatea să nu mai vină bani de la Guvern după ce PSD a pierdut funcţia de viceprimar de Piatra Neamţ.

În conferinţa de presă de la PNL Neamţ unde i-a avut alături pe deputatul Radu Surugiu şi pe primarul Dragoş Chitic, viceprimarul Popescu le-a amintit social-democraţilor că au reprezentanţi în AGA şi CA-urile de la firmele Primăriei Piatra Neamţ şi au obligaţia (măcar) morală să-şi dea concursul la bunul mers al treburilor municipalităţii, nicidecum să pună bête în roate.

“Vă asigur ca PNL are o echipă unită care se va bate pentru proiectele pietrenilor, iar domnul presedinte Cozmanciuc si domnul Surugiu au forța să se lupte pentru ele la București. Solicitam și PSD să se bată pentru proiectele pe care acestia și le-au asumat prin membrii pe care ii are partidul în AGA-uri, în CA-uri societățiilor din subordinea Primăriei. Drept pentru care îi rog să nu uite că sunt la putere și nu în opozitie”, a declarat viceprimarul Vasile Popescu.

D.V.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.