Viceprimarul Irimia: „Voi ajuta cu tot ce pot administrația din postura de consilier local…”

Marius Irimia – încă viceprimar de Piatra Neamț – se aștepta ca și cazul său să ia aceiași turnură ca și cel al viceprimarului Lehăduș, din cauza similitudinii  celor două situații.

„Nu am primit încă nicio notificare oficială dar și informațiile mele concordă cu ceea ce a scris Vestea, că a fost semnată sesizarea către instanță și că urmează a fi înregistrată luni.
Ce pot spune decât că voi vedea ce e de făcut? Voi consulta și un avocat specializat pe Drept Administrativ dar cert este că, indiferent de situație, voi ajuta cât pot, în continuare, administrația publică din Piatra Neamț, din postura de consilier local. Și, de asemenea, până la lămurirea situației, voi ajuta și în plus, așa, ca un consilier onorific sau voluntar al primarului Andrei Carabelea.
Să știți că nu îi va fi deloc ușor domnului primar care, prin suspendarea mea, rămâne practic fără niciun viceprimar alături de el. Practic, primarul va fi îngropat în probleme și hârtii, va fi o situație dificilă”, a declarat Marius Irimia pentru Vestea.net.

Reamintim că vineri a fost definitivată sesizarea pe care Prefectura o va trimite luni instanței prin care cere anularea HCL prin care a fost validat și viceprimarul Irimia. Ca și în cazul viceprimarului Lehăduș, este foarte posibil ca în câteva zile Irimia să fie suspendat din funcție până la judecarea cazului.

D.V.

One thought on “Viceprimarul Irimia: „Voi ajuta cu tot ce pot administrația din postura de consilier local…”

  1. bine dar sa se ocupe si de problemele din blocul unde locuieste adica:
    – liftul neintretinut corespunzator de stoian si compania,,
    – intrarea de caramida din spate daramata,
    – nerespectarea legii datelor personale prin afisarea in clar a numelor locatarilor la intrare,
    – gaurirea grindei de rezistenta de consiliera Stan de la Casa de sanatate de la ap.12 pentru centrala pe gaz,

Lasă un răspuns