Viceprimarul Gavrilescu: Vom deschide terenurile de sport de la şcoli, după-amiaza, să facă mişcare copiii!

Viceprimarul Bogdan Gavrilescu declară că PMP Neamţ va fi consecvent cu propunerea ca terenurile de sport de la şcolile din Piatra Neamţ să fie deschise elevilor şi după-amiaza, pentru ca aceştia să poată face mişcare.

„Proiectul PMP va fi din nou pe ordinea de zi a Consiliului Local, la prima şedinţă”, a dat asigurări Gavrilescu la conferinţa de presă PMP Piatra Neamţ, de acum câteva zile. Acesta a mai precizat că în primă fază poate nu vor fi accesibile terenurile de la toate şcolile dar se va urmări măcar o acoperire zonală echilibrată, altfel spus să fie astfel de facilităţi în fiecare cartier.

Proiectul respectiv a mai fost propus votului CL dar majoritatea s-a opus. Inclusiv viceprimarul Gavrilescu care a argumentat că, deşi a fost unul dintre iniţiatori, mai trebuie puse nişte chestiuni la punct legate de îndeplinirea condiţiilor de siguranţă pentru elevi.

Principalii oponenţi au fost însă cei din Grupul NL care au argumentat că o astfel de măsură ar creea răspunderi suplimentare pentru directorii de şcoli şi că tinerii sau copiii care ar bate mingea pe terenurile de sport ar putea produce prejudicii, cum ar fi câte un geam spart…

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “Viceprimarul Gavrilescu: Vom deschide terenurile de sport de la şcoli, după-amiaza, să facă mişcare copiii!

 1. A zis ca pune bariera pe drumul care duce spre telegondola.

  A tinut vreo 3 saptamini.Dupa aia a fost lasata deschisa,aruncata intr-o parte.

  In continuare toti nenorocitii se urca cu masinile arunca gunoaie se rahatesc si apoi pleaca acasa.

  Pe Gavrilescu nu-l mai intereseaza.L-au convins cocalarii din PNL si s-a facut mic mic mic….

  A dovedit ca nu are cuvint iar pentru un politician este catastrofal.

  Pe unii dintre cei care vom vota nu ne mai ”pacaleste”.Daca considera ca e o problema…minora se inseala.

Lasă un răspuns