Viceprimarul Gavrilescu: „Propun redeschiderea parcurilor și cimitirelor din Piatra Neamț!”

Redeschiderea parcurilor, a cimitirelor dar și a altor locuri publice – aceasta este propunerea viceprimarului Bogdan Gavrilescu, viceprimar de Piatra Neamț, care cere supunerea la vot a acestor decizii în Comitetului municipal pentru situații speciale de urgență.

<<Redeschiderea parcurilor și a cimitirelor din 16 mai la Piatra Neamț!
O dată cu relaxarea măsurilor și intrarea în starea de alertă, propun supunerea la vot în cadrul Comitetului municipal pentru situații speciale de urgență, redeschiderea Parcului Central, a zonei pietonale din cadrul Ștrandului Municipal, a Grădinii Zoo, dar și a cimitirelor de pe raza orașului Piatra-Neamț.
Avem nevoie de mișcare, de aer curat și de plimbări în natură sau în spații special amenajate>>, spune viceprimarul Gavrilescu care este și președintele PMP Neamț.

Gavrilescu se adresează și cetățenilor pe care îi îndeamnă să nu uite că sănătatea lor este foarte importantă pentru ei: <<Fac un apel către pietreni la responsabilitate și la respectarea măsurilor de distanțare socială. Cred că de pe 15 mai, suntem fiecare dintre noi răspunzători de sănătatea noastră și a celor din jur. Spălați-vă des pe mâini, igenizați-vă corespunzător după revenirea acasă din locuri publice și nu vă deplasați în grupuri mai mari de 3 persoane, dacă nu locuiți împreună. Evitați locurile aglomerate!
Felul în care vom reuși să depășim criza produsă de pandemia de coronavirus, cred că depinde de felul în care vom conștientiza să acționăm cu toții, în perioada următoare.
Sănătate și responsabilitate!>>.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns