Viceprimarul Gavrilescu: Propun decernarea titlului de „Cetăţean de onoare” celor 3 alpinişti nemţeni care au cucerit vârful Cho-Oyu din Himalaya!

14054156_1089982074371268_6551238872159047694_nViceprimarul Bogdan Gavrilescu va iniţia un proiect de Hotărâre de Consiliu Local prin care celor 3 alpinişti nemţeni care au cucerit acum câteva zile un optmiar din Himalaya să le fie conferit titlurile de Cetăţeni de Onoare ai municipiului Piatra Neamţ.

Cititi si: Mesaj de la 8201 metri! „Am urcat pentru Piatra Neamţ şi pentru România!”
‎Cei trei nemţeni au cucerit vârful din Himalaya! Steagul României pe optmiarul Cho Oyu!

„Ca pietrean şi ca  român mi s-a umplut sufletul de bucurie când am văzut că au cucerit vârful Cho Oyu, că au reuşit această performanţă extraordinară. Iar când am văzut şi declaraţia prin care spuneau că au urcat pentru Piatra Neamţ şi pentru România, am fost de-a dreptul emoţionat. Aceşti băieţi minunaţi – şi daţi-mi voie să le spun şi numele: Ionuţ Ştefănescu, Adrian Laza si Iulian Petre – au făcut şi fac cinste acestui oraş şi le suntem datori cu această minimă recunoaştere. Chiar mîine voi demara procedura de realizare a proiectului de hotărâre şi-l voi semna atât eu cât şi ceilalţi colegi de la PMP din Consiliul Local. Dar sunt convins că majoritatea consilierilor locali – dacă nu chiar toţi – vor sprijini şi vor vota această decizie pe care eu o văd ca pe un gest absolut de recunoştinţă a comunităţii. Transmit felicitările şi respectul meu atât celor 3 sportivi cât şi familiilor care i-au sprijinit şi le-au fost aproape atât în pregătirea acestui demers cât şi în realizarea lui dar şi celor care au susţinut expediţia românească a celor 3 băieţi minunaţi din Piatra Neamţ”, a declarat viceprimarul Gavrilescu.

Cititi si: Mesaj de la 8201 metri! „Am urcat pentru Piatra Neamţ şi pentru România!”
‎Cei trei nemţeni au cucerit vârful din Himalaya! Steagul României pe optmiarul Cho Oyu!

D.V.

 

V.N.

cop-cetateni-alpinisti

Comentarii Facebook

One thought on “Viceprimarul Gavrilescu: Propun decernarea titlului de „Cetăţean de onoare” celor 3 alpinişti nemţeni care au cucerit vârful Cho-Oyu din Himalaya!

  1. mai domnule gavrilescu mai lasa-ne cu „cetatenii astia”(sau lasa pe altii s-o faca)…dumneata ai de acoperit gaurile din carosabilul orasului sau ai niste probleme cu apa prin Cartierul sarata..ori cu ghetourile din valeni…E frumos sa te imbraci la costum si la cravata.. dar cand ai cu ce te lauda, nu?

Lasă un răspuns