Viceprimarul Gavrilescu anunţă două meciuri internaţionale de fotbal la Piatra Neamţ, la final de octombrie

Două meciuri internaţionale de fotbal vor avea loc pe Stadionul Ceahlăul, la Piatra Neamţ, la finele lunii octombrie, anunţă viceprimarul Bogdan gavrilescu.

„Ca fost sportiv de performanță, chiar dacă am practicat volei și nu fotbal, nu pot decât să mă bucur la primirea anunțului sosit din partea Federației Române de Fotbal. Stadionul Ceahlăul Piatra Neamț va fi din nou gazda unor meciuri internaționale. De această dată, au fost programate două jocuri de pregătire ale Naţionalei Under 15 a României. Pe 23 şi 25 octombrie, la Piatra Neamţ, tinerii fotbalişti vor evolua în faţa selecţionatei Republicii Moldova, acestea fiind primele meciuri internaţionale ale generaţiei formate din jucatori născuţi începînd cu 1 ianuarie 2004”, informează Gavrilescu.

Viceprimarul anunţă şi că au loc pregătiri ale Bazei Sportive: „La aceasta oră, lucrările de întreținere și ultimele pregătiri ale terenului de fotbal  sunt în toi pe Stadionul Ceahlăul. Nu pot decât să-mi doresc ca astfel de evenimente să fie din ce în ce mai dese la Piatra Neamț, și să revedem echipe mari ale fotbalului românesc că vor evolua pe Borzoghean. Susțin sportul, susțin fotbalul pietrean și sunt pro evenimente sportive de anvergură găzduite în orașul de sub poalele Pietricicăi”.

D.V.

 

Comentarii Facebook

One thought on “Viceprimarul Gavrilescu anunţă două meciuri internaţionale de fotbal la Piatra Neamţ, la final de octombrie

 1. Gavrilescule tata,sunt atitea lucruri nefacute sau prost facute in Piatra Neamt din cauza hotilor care au trecut prin administratia Nemteana.

  Nu mai furatii banii publici cu fotbalul ca este bataie de joc.Daca nu stii iti spun eu ca nu avem fotbal in Romania.

  Puteti fura banii facind urmatoarele lucruri utile cum ar fi:

  Reparati bancile din orasul asta.

  Inlocuiti pavelele sarite peste tot in oras,de la Petrodava in sus spre Precista este dezastru.

  Ridicati gurile de cana la nivelul strazii.

  Montati camere video de supraveghere.

  Puneti cocoase la toate trecerile de pietoni din oras.

  Scoateti parcarile de pe bulevardele din Piatra pentru a decongestiona traficul ca nu mai suntem in anii 90 cind erau 500 de masini in oras.

  De astea poti sa faci?

Lasă un răspuns