Viceprimar cu două moșteniri


Bogdan Gavrilescu, viceprimarul municipiului Piatra Neamț este primul din membrii Consiliului local a căror declarație de avere v-a fost prezentată de Vestea care consemnează că are două terenuri primite moștenire. În documentul publicat pe site-ul Primăriei, aferent anului fiscal 2015-2016, vicele Gavrilescu menționează un teren în suprafață de 2500 de metri pătrați, primit în 2003 și un altul de 5000 de metri pătrați, dobândit în 1996. Ambele, situate în Piatra Neamț, la care Gavrilescu este coproprietar împreună cu soția sa,  în părți egale.

La capitolul venituri realizate, viceprimarul nu a trecut nimic, semn că între 2015 și 2016 nu a desfășurat activități care să-i aducă bani. Conform aceluiași document, soția lui Gavrilescu, salariată a unei societăți comerciale din Piatra Neamț, a încasat o leafă de 6768 lei.
Viceprimarul menționează, de asemenea, că este proprietarul unei garsoniere în suprafață de 40 de metri pătrați, situată în oraș, pe care a cumpărat-o în anul 1999. Toate celelalte rubrici din declarația de avere – credite, economii, mașină, bijuterii etc.- sunt lăsate în alb.

Alex SÎRBU/ Foto Facebook

Lasă un răspuns