Vicepreşedinte PNL: PDL, partid-ruşine a României!

alianta-pnl-pdl

* Nemţeanul Iulian Luca le bate obrazul democrat-liberalilor: „Aţi tâlhărit această ţară şi acum vreţi să vă ascundeţi în PNL!”

Hotărât lucru, marea iubire dintre PNL şi PDL se anunţă cu năbădăi înainte de a începe. Un vicepreşedinte al PNL Neamţ şterge pe jos cu democrat-liberalii, Iulian Luca gratulând PDL cu sintagma “partid-ruşine a României” şi acuzându-ipe viitorii parteneri (de alianţă?, de fuziune?) că după ce au tâlhărit ţara îşi caută culcuş şi protecţie în PNL.

<<Ca unul care am fost la Congresul PNL atat fizic cat si pe buletinele de vot pentru functia de vicepresedinte PNL, pot spune urmatoarele: Domnul Iohannis este un om responsabil si are proprietatea cuvintelor, cand a spus ca denumirea PNL va ramane asa. De altfel la propunerea d-lui Quintus s-a statuat acest lucru. Cat priveste afirmatiile d-lui Predoiu, gen resetare a discutiilor, mi se pare o abordare total neserioasa, in conditiile in care dupa parerea lui se impune o negociere pe nume in raport cu numele de PDL, la fel de „valoros”spune el!.. Care-i valoarea, ma intreb eu?, au fost cand FSN, cand PD, cand PLD, cand PDL. Au tupeul ei, cum ar fi d-ul Predoiu, care a auzit lumea de el dupa ce PNL ul l-a facut cunoscut, sa puna in discutie numele unui partid (neschimbat de 140 de ani) ca PNL ul cu inaintasi de mare valoare pentru Romania cu personaje compromise (…) detestate de toti romanii?! Astia toti cauta un culcus sa uite lumea de talhariile pe care le-au facut,iar acum ne impun noua negocieri pe numele PNL ului?! Nu va fi nici o negociere cu acestia pe aceasta tema! Asa cum am spus si eu si multi altii, trebuie recuperati unii fosti liberali rataciti in decursul timpului in acest asa zis partid, prin absorbtie, adica pe baza de lista si triati, dupa desfiintarea juridica a acestui partid-rusine a Romaniei. Atat si nimic mai mult! I-am raspuns acestui domn Predoiu tot pe fb. unde a facut afirmatiile de mai sus”, spune vicepreşedintele PNL Neamţ într-o postare pe facebook.

Într-un alt mesaj, Luca îi răspunde PDL-istului Cezar Preda în aceeaşi manieră: <<Gresesti dle din Buzau. Noi, toti liberalii, avem o problema cu voi toti din PDL, ca ati talharit aceasta tara si acum vreti sa va ascundeti in casa noastra ba mai vreti sa va facem si „acte de proprietate”. Pofta voastra e gratuita, insa, mai aveti de asteptat pana sa se intample asta,adica niciodata!>>.

Vicepreşedinte al PNL Neamţ, Iulian Luca a candidat pentru o funcţie similar la nivel central în cadrul recentului congres. A obţinut doar 182 de voturi, insuficiente pentru a câştiga respective funcţie, dar s-a declarat foarte mândru şi de această susţinere întrucât, după cum a spus acesta, au fost voturi curate nu pe bază „de cooperativă şi bileţele”.

D. VINCA

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.