Vicepreşedinte PNL: Mai uşor cu fuziunea şi cu renunţarea la Crin

crin afisFuziunea cu PNL şi despărţirea de Crin Antonescu sunt subiecte care sunt tot mai mult reevaluate de unii liberali cu state vechi. Vicepreşedintele PNL Neamţ, Iulian Luca chiar transmite, frecvent şi sincer, astfel de mesaje în care îşi exprimă neîncrederea în „iubirea cu PDL” şi, de asemenea, acuză că partidul său renunţă prea uşor la experienţa lui Crin Antonescu.

Astfel, acum câteva zile, vicepreşedintele Luca scria pe facebook: „Deja se formează un curent de opinie în rândul liberalilor şi a votantilor privind reintoarcerea lui Antonescu! Eu nu m-am dezis niciodata de el!”Apoi, la un afiş cu poza fostului preşedinte PNL, distribuit pe net cu mesajul: Crin este şi va rămâne liderul nostru în lupta împotriva mafiei roşii. Crin, te susţinem!vicepreşedintele nemţean a mai adăugat o tuşă: Al tuturor liberalilor!”.

În aceeaşi linie, liderul liberal nemţean a transmis un mesaj şi mai frontal:„Apel către liberali: Nu vă deziceţi de Crin Antonescu! Este cel care a facut posibile rezultatele foarte importante ale noastre. Aţi uitat căţi parlamentari, preşedinti de consilii judetene, primari, consilieri avem, exclusiv datorita lui, care a ştiut să negocieze cu Ponta înainte de infiinţarea USL, ca o recunoaştere privind acest partid?”.

Iar cât priveşte graba anunţatei fuziuni PNL – PDL, politicianul nemţean e şi aici foarte tranşant: Frunză Verde ăsta săfuzioneze el cât mai repede cu ăia de unde a venit,să plece înapoi,că ne-a distrus partidul!”.

Nici lecţiile venite de la unii fruntaşi PDL nu sunt înghiţite foarte confortabil de unii liberali. O arată o replică a aceluiaşi Iulian Luca la o ştire cu titlul: „Macovei pune pumnul în gura PNL: super lovitură pentru penali!” de pe siteulhttp://www.stiripesurse.ro/: “Macovei,cei mai mulţi penali şi tâlhari sunt la voi la PDL, PMP şi tot ce înseamnăatârnaţii lui Băsescu! Aţi venit să arătaţi cu degetul la noi la PNL?! Voi care aţi tâlhărit România sub masca de apărători ai Justiţiei?! De fapt, voi sunteţi nişte manipulatori şi profitori ai justitiei, originea voastra este de comunişti hrăpăreti, furaţi tot ce vă iese în cale, pânăşi cârnati pe la Ateneu, cu gura lui Pora! Ptiu drace! Auzi! fuziune cu dealde voi! Ferita sfântul! De asta şi-a dat demisia Antonescu! să scape de voi, lepre comuniste!!!”

Astfel de reacţii nu sunt unicate, tot mai mulţi liberali cu vechime în partid anunţând pericolul ca aparenta întărire prin fuziunea cu PDL să nu devină în timp o piatră de povară.

D. VINCA

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns