Vicepreședinte CJ Iași: „Spitalul Modular va fi complet funcțional pe 27 mai!” CJ Neamț a alocat 16 milioane lei

Spitalul Modular din județul Iași pentru care CJ Neamț a cotizat cu 16 milioane de lei va fi livrat în câteva zile și va fi funcțional complet la finele lunii mai, mai exact pe data de 25 – asta a declarat ieri, în ședința CJ Iași, vicepreședintele Romeo Olteanu, citat de ziaruldeiasi.ro.

<<Întrunirea este prezidată de vicele Romeo Olteanu, în lipsa preşedintelui Maricel Popa, plecat la Bucureşti. Olteanu a răspuns interpelărilor, anticipate de altfel, consilierilor judeţeni privind stadiul achiziţiei spitalului mobil. El a precizat că, pe 27 mai, spitalul modular va fi complet funcţional. Aşa cum am mai relatat, unitatea sanitară mobilă va ajunge în aceste zile în incinta Complexului TransAgropolis, unde urmează să fie instalată, şi va avea ca principală menire trierea epidemiologică a pacienţilor aduşi la Iaşi precum şi tratamentul celor testaţi pozitiv cu Covid-19>>, menționează publicația ieșeană.

Citeste si: Deputatul PMP Petru Movilă despre problemele cu Spitalul Modular: „Haos! Este doar o afacere la mijloc!”
BZI: Ceartă româno-turcă pe Spitalul Modular: „Dă avansul!”, „Dă garanția!”

Reamintim că presa ieșeană a publicat zilele trecute imagini de pe terenul de la Lețcani unde ar urma să funcționeze acel spital, descriind zona ca fiind ca în „stepele Asiei Centrale„, cu trimitere la buruienile și pietrele de pe terenul respectiv.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns