Vicele liberal Obreja: Nu a fost niciun puci la PNL Piatra Neamţ. Doar o şedinţă de analiză!

surugiu

Puciul de la PNL Piatra Neamţ, aruncat acum câteva ore pe internet cum că ar urma să se întâmple, ori s-a consumat înainte de a începe ori “a fost pe când nu s-a văzut…”. Asta susţine profesorul Mihai Obreja, vicepreşedinte în Comitetul Judeţean al fostului PNL şi membru în Biroul reunit al noului PNL (sau invers, că parcă îs prea multe birouri şi comitete ca să nu le încurci).

Obreja a condus şedinţa forului de conducere municipal care a avut loc în această seară şi în calitate de liberal cu funcţii dar şi în calitate de senior de vârstă dar şi pentru abilităţile sale de moderator…
“Vă asigur că nu a fost niciun puci, nicio lovitură de palat, nicio schimbare de conducere, nimic de genul acesta. A fost o simplă şedinţă de analiză, convocată după statut – care prevede această posibilitate cu minim o treime din numărul membrilor. A fost analizată activitatea din ultimele săptămâni ale organizaţiei municipale a fostului PNL. Noi liberalii suntem oameni cu personalitate şi normal că nu a fost o şedinţă de formă, au fost şi accente critice. Da, au fost şi unele astfel de accente care l-au vizat şi pe domnul preşedinte Radu Surugiu, reproşul fiind cel referitor la lipsa acestuia la unele acţiuni desfăşurate înainte de Paşte. S-au discutat aceste chestiuni şi altele dar nu s-a luat nicio decizie gen schimbare sau <<puci>> aşa cum s-au grăbit unii să afirme. În primul rând, nici nu se pune problema de aşa ceva, în cazul unui interimat la o organizaţie municipală reşedinţă de judeţ fiind vorba, după statut, de o deciyie ce trebuie luată în Biroul Naţional”, a preciyat Obreja.

Am încercat să aflăm de la deputatul Radu Surugiu ce părere are despre şedinţa desfăşurată în lipsa sa. Din păcate, nu a răspunsul la apelul telefonic.

Vom reveni.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns