Vicele CJ Mădălina Ciubotaru, după prima zi de muncă: „Modernizarea județului!”

Ieri a fost prima zi de muncă pentru noii vicepreședinți ai Consiliului Județean, Mădălina Ciubotaru și Dragoș Chitic luându-și în primire birourile care au stat neocupate timp de aproape 5 luni de zile după alegerile locale din septembrie 2020.
Mădălina Ciubotaru a și postat un mesaj pe facebook în acest sens, cu cuvenitele mulțumiri și cu gândurile pentru noul job, plus o fotografie elocventă.

„Astăzi mi-am început activitatea ca vicepreședinte al Consiliului Judetean Neamț, funcție în care am fost aleasă în ședința extraordinară de ieri.
Doresc să le mulțumesc celor peste 16000 de nemțeni care la alegerile locale din Septembrie au acordat un vot de încredere partidului PRO România, președintelui Ionel Arsene pentru propunere, colegilor consilieri județeni care mi-au acordat votul de încredere și în special colegilor mei de partid care m-au susținut necondiționat.
Îmi doresc ca împreună să contribuim la modernizarea județului nostru și să reprezentăm cât mai bine interesele nemțenilor!”.

Foarte interesant verbul de forță din ultima frază, știut fiind că în timp ce Pro România a candidat ca partid solo la alegerile locale, PSD-ul a candidat într-o alianță care s-a numit „Modernizarea Neamțului”. Să fie doar o coincidență sau după prima zi de muncă la CJ, Ciubotaru preia deja clișeele de propagandă ale PSD?

D.V.

 

3 thoughts on “Vicele CJ Mădălina Ciubotaru, după prima zi de muncă: „Modernizarea județului!”

  1. Doamne Fereste Maica Domnului
    Chitic si Madalina,
    Cascadorii incompetentei si a hotiei pusi sa conduca Judetul Neamt.

  2. Doresc să amenajați căt mai multe parcări (refugii)pe DN 15 Bicaz-Poiana Largului pentru turiștii care vor vrea să oprească să poată admira lacul Izvorul -Muntelui !!! Mult succes în noua funcție !!!.

Lasă un răspuns