Vicele Asaftei, prins între două…

… Prins la joc şi între două dansatoare de la Ansamblul Floricică de la Munte, aşa îl înfăţişează fotografia de mai sus pe Ion Asaftei (vicepreşedinte CJ Neamţ şi preşedinte ALDE Neamţ). Momentul a fost surprins la Ziua Comunei Negreşti, care a avut loc duminică.

La manifestare, alături de primarul Ion Iacob şi de sătenii care au profitat de o zi de sărbătoare după un an de muncă, s-au aflat oameni politici de la mai toate partidele importante, inclusiv preşedintele CJ Ioanel Arsene sau deputatul PNL Mugur Cozmanciuc.

După scurta slujbă religioasă şi mesajele demnitarilor, scena a aparinut artiştlor care, până târziu în noapte, au făcut din muzică şi dans o stare de spirit.

“Cetățenii din comuna Negrești au sărbătorit pentru prima dată ziua comunei. Tineri și vârstnici deopotrivă au lăsat grijile deoparte și s-au adunat pentru a sărbători așa cum se cuvine. 
Autoritățile locale au gândit că pe lângă investițiile edilitare stringente care să schimbe condițiile de trai, să le ofere bucuria cetățenilor de a avea o zi a localității, un eveniment mult așteptat și apreciat. 
Îl felicit pe d-l primar şi întreaga sa echipă pentru preocupările constante, a căror ţintă este continua prosperitate a comunităţii.
Le mulțumesc colegilor mei din echipa ALDE Neamț care au fost astăzi alături de mine .
La mulți ani Negrești !”, a declarat vicepreşedintele CJ Neamţ, Ion Asaftei.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns