Vicecampion la alegerile locale, un preşedinte de organizație locală ÎŞI DĂ DEMISIA DIN PMP!

Vladimir Stanescu, consilier local si presedinte al organizatiei locale PMP Stefan cel Mare, isi da demisia din partid, a anuntat acesta in exclusivitate pentru Vestea.net.

Stanescu a declarat ca se va inscrie in PSD, chiar daca este constient ca acest pas duce la pierderea functiei de consilier local.

La alegerile locale din 2016, Stanescu a obtinut 15 la suta, clasandu-se pe locul 2, dupa fostul si actualul primar Sorin Ouatu (UNPR) si inaintea candidatilor PSD sau PNL.

Decizia lui Vladimir Stanescu de a parasi PMP tine de dezamagirea acestuia legata de organizarea si lipsa de activitate din filiala judeteana. „Efectiv noi cei din organizatiile locale nu mai suntem bagati in seama, nu ne intreaba nimeni nimic, nu ne-a mai chemat nimeni la nicio sedinta, intalnire, nimic… Aflam din presa cand sunt schimbati liderii judeteni… Asa ceva…”,  a declarat Stanescu.

Data fiind varsta cruda a acestuia, nu este exclus ca Stanescu sa activeze in organizatia judeteana de tineret a PSD, cu atat mai mult cu cat presedintele TSD Neamt este deputatul Ciprian Serban cu care viitorul ex-PMP-ist este prieten cu acesta.

Sursele Vestea spun chiar ca relatia dintre cei doi a fost unul din punctele care a contat in decizia lui Stanescu. Ramane de vazut daca la trecerea in PSD, Stanescu va fi urmat si de alti membri ai PMP Stefan cel Mare si daca nu le va da idei si altor PMP-isti nemultumiti.

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “Vicecampion la alegerile locale, un preşedinte de organizație locală ÎŞI DĂ DEMISIA DIN PMP!

  1. are dreptate acest tanar si ma bucur ca nu mai suporta nesimtirea si nebunia celor de la pmp care se aciueaza pe la sediul pmp.cine sa conduca pmp?un dulama aerian, un gavrilescu care nu stie nici sa citeasca,pe altii nu i-am mai vazut in ultimul timp.a mai este carabat dar el este prea nervos pentru a putea da explicatii.poate vine stefan cu farcaseanu si alti experti.acum dupa studiile efectuate au multe lucruri de spus.

Lasă un răspuns