Viaţa e nedreaptă! A cântat DUMNEZEIEŞTE şi totuşi Delia a eliminat-o pe Ioana de la Pildeşti din X FACTOR! VIDEO

Deşi iniţial telespectatorii care au urmărit Antena 1 vineri seara, au avut impresia că şi Ioana Mirţi din Pildeşti-Neamţ merge mai departe (ca şi Teodora Sava, din Piatra Neamţ), după pauza de publicitate a urmat un moment şoc: Delia a anunţat că a doua concurentă din echipa ei care trece în etapa următoare este Alina nu Ioana.

Practic Delia a trimis mai departe două combatante din acelaşi duel (Teodora şi Alina) şi a trimis acasă ambele combatante din celalalt duel (Ioana şi Francesca), fapt permis de regulament după cum au menţionat juraţii.

Pe internet au apărut deja comentarii care spun că este nedreaptă decizia care o vizează pe Ioana în condiţiile în care, după părerile unora, tânăra din Pildeşti a fost mult, ca prestaţie muzicală, peste Alina. „A cântat Dumnezeieste”, spun fanii Ioanei. Şi explicaţia Deliei este de natură să stîrnească controverse, în condiţiile în care cunoscuta cântăreaţă şi-a justificat deiczia prin a spune că „Alina ştie să manipuleze cumva, vocal”, „poate că e mai femeie „.

Mai jos, interpretarea Ioanei din seara în care Delia nu i-a dat notă de trecere:

…………..

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “Viaţa e nedreaptă! A cântat DUMNEZEIEŞTE şi totuşi Delia a eliminat-o pe Ioana de la Pildeşti din X FACTOR! VIDEO

  1. Daca era Paula Seing in juriu stia ce e drept sa aleaga, dupa arta pura, nu dupa alte criterii care duc arta in directii mai putin spirituale…. cum si pe auditori.

Lasă un răspuns