Vestea nu publică articole-păcăleli și farse de 1 Aprilie! Nu putem concura cu promisiunile politicienilor…

Vestea nu publică nici în acest an articole cu păcăleli și farse de 1 Aprilie.
Considerăm că nu există farse mai mari decât promisiunile pe care, de zeci de ani, le tot fac politicienii de la toate partidele.
Discursul ipocrit al politicienilor dar și activitatea lor reală sunt, de asemenea, păcăleli cotidiene, din 1989 încoace.
Cadrele promovate în partide și apoi pe diverse functii administrative, inclusiv în local, sunt de asemenea, în foarte multe cazuri, niște glume sinistre. Adică fel de fel de no-name sunt puși pe funcții importante plătite din bani publici doar pentru calitatea  de a fi yesmani.
Diferenbța dintre discursul public și realitatea pe care o trăiesc românii este, de asemenea, o goangă uriașă.
Ce articol fonfleu să mai scrii când începe mintenaș campania electorală pentru euroalegeri și vin toate partidele cu fel de fel de sloganuri, care de care mai roz-bombon sau mai găunoase în esență? Alea minciuni gogonate, frate!…
Nici de caricaturi nu ne arde. Uitați-vă la conferințe de presă în care diverși care erau ieri no-name citesc acum discursuri de pe hârtie de parcă au mers la școală doar în primul trimestru din clasa 1.

Toate cele de mai sus arată că, de fapt, în România, nu e normal ca 1 Aprilie să fie Ziua Păcălelii. Din 1990 încoace, românii trăiesc, într-una, an după an, Anul Păcălelilor! Vremuri de oameni păcăliți de politicieni Păcălici.

Daniel Vinca

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns