VESTEA.net, la dispoziţia cetăţenilor, autorităţilor, firmelor! GRATUIT

Deşi credem că este evident acest fapt, măcar prin prisma abordărilor editoriale din acest site, enunţăm şi direct că în situaţia actuală, siteul Vestea.net este la dispoziţia cetăţenilor şi autorităţilor.

Benevol, gratuit, fără a vrea să decontăm nici acum nici pe viitor vreun leu din cheltuielile făcute de noi, asigurăm:
-Anunţuri de la autorităţi în legătură cu combaterea COVID-19. Total gratuit, doar să fie livrate la adresele de mail ale redacţiei şi, eventual, să fim şi traşi de mânecă (telefonic, whatsapp etc), pentru că e o adevărată explozie de mesaje în căsuţele de mail şi există riscul ca unul să nu fie remarcat.
Atenţie, anunţuri de interes public, nu campanie de imagine ale lui X sau Y…
-Gratuit – Anunţuri, mesaje importante de la cetăţeni legate de situaţia respectivă. Inclusiv sesizări, reclamaţii etc…
-Gratuit – Anunţuri de la firmele mici, româneşti, producătoare sau furnizoare de medicamente, materiale sanitare (mănuşi, măşti, dezinfectanţi etc), producătoare sau furnizoare de alimente de bază.
E vorba de anunţuri de toate felurile, de la angajări la schimbări de program etc…

Vestea nu este la remorca niciunui politician, nu este anexa niciunui şef de administraţie locală şi judeţeană. Nu am beneficiat şi nu beneficiem de miliarde de lei vechi plătite pe ochi frumoşi ca publicitate, de alte combinaţii pe afaceri conexe, nici de spaţii din domeniul public alocate pe ochi frumoşi şi la chirii la preţul de un sfert faţă de preţul pieţii, nu primim contracte precum Cumpănașii și Jucanele patriei din bugetele publice de la Neamț, nu suntem asociați nici cu deputații penali care conduc federații ca să fim conturile prin care spală acești băieți banii…
Dar suntem parte a unei comunități lovite de epidemie și de criză și ne simțim datori – sincer, nu ipocrit precum unii care își declară statutul de „oficios” – să fim alături de nemţeni. De oamenii frumoşi ai acestui judeţ.

Daniel Vinca

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns