Veste de COŞMAR pentru unii aleşi nemţeni: a reînceput lucrul BALAURUL DE MANDATE

coperta dragon„Terminatorul de aleşi”, „Balaurul de mandate”, „Rechinul aleşilor”, „Coşmarul primarilor” – în traducere liberă Agenţia Naţională de Integritate a reînceput lucrul din plin, spre disperarea unor aleşi nemţeni care se simt cu musca pe căciulă.
Promovând, parcă, un fel de armistiţiu sau de neimplicare pe perioada campaniei electorale, ANI nu a mai „muşcat” nici un ales din data de 9 octombrie, de când nu a mai trântit nicio decizie de „incompatibilitate” sau „conflict de interese”.
Până la alegeri au mai fost doar două comunicate, unul pe un caz mai vechi, celălalt pe raportul de activitate.
Cum au trecut însă alegerile – spre disperarea celor care credeau că somnolenţa ANI durează la nesfârşit – s-au dezmorţit şi ştirile pe subiecte de integritate.
Pe 19 noiembrie, ANI a emis un comunicat prin care cere să fie scoşi din viaţa publică un senator şi doi deputaţi, pe motiv de INCOMPATIBILITATE, A doua zi, adică azi, pe acelaşi motiv, ANI a emis alt comunicat pentru un ditamai lot de actuali sau foşti aleşi (primari, viceprimari, consilieri). La primari şi viceprimari, culpa pentru care ANI cere trimiterea la plimbare din institţiile publice este că respectivii au fost fie şi şefi de firme (SRL, II, PF) pe perioada mandatelor fie că au făcut parte din consilii de administraţie ale şcolilor.
La o estimare sumară, în judeţul Neamţ sunt cel puţin vreo 10 primari şi viceprimari şi vreo 50 de consilieri locali care au insomnii pe motiv de ANI.

 

 

Comentarii Facebook

One thought on “Veste de COŞMAR pentru unii aleşi nemţeni: a reînceput lucrul BALAURUL DE MANDATE

Lasă un răspuns