Veste bună pentru perioada vacanţei

olarit 01

*DESCHIDEREA ŞCOLII DE VARĂ „ÎN LUMEA ARTEI”, ediţia a VI, 2014.

Luni, 30 iunie, se vor deschide cursurile Şcolii de vară „În lumea artei”, ediţia a VI-a. Oferta de cursuri este una variată, copiii de la vârstă preşcolară şi până la adolescenţii de liceu putând intra în tainele artelor meşteşugăreşti (olărit, modelaj artistic, artă decorativă), a artelor muzicale (canto popular şi clasic, chitară) plastice (desen, grafică şi pictură) şi arta dansului popular.

Reamintim că pentru început sunt programate pentru două serii, prima între 30 iunie şi 16 iulie, a doua din 17 iulie până pe 31 iulie, urmând ca în funcţie de cereri, cursurile Şcolii de vară 2014 să fie prelungite. Taxa de înscriere la oricare dintre cursuri este de 50 de lei, excepţie făcând dansul popular care beneficiază de gratuitate.

Invitat de onoare la festivitatea de deschidere va fi etnologul George Brăescu, al cărui discurs avizat pe tema artelor populare va fi însoţit de un spectacol folcloric oferit de către membrii grupului „Sânziene” de la Tupilaţi şi de Ansamblul folcloric „Floricică de la munte”.

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns