Veste bună pentru iubitorii de cinema! Şi echipament 3D şi căldură!

Iubitorii artei cinematografice primesc o veste bună! Până la mall-urile cu săli cinema-city (despre care unii scriu din 3 în 3 zile, în timp ce pe terenul din Precista încă e plin cu blocuri de beton rămase după demolare), vestea bună mult mai aproape de realizare vine de la Victor Purice, sufletul Cinematografului Dacia Panoramic.

„Salutare prieteni! Nu mai rezist sa nu va dau o veste minunata . Maine la ora zece porneste operatiunea transport 3D demontare-montare si saptamana viitoare finalizarea caldurii fundal sala si holul de primire. Cine credeti ca au contribuit la acest proiect? Veti vedea saptamana viitoare!”, anunţă Purice, ca într-un prim episod dintr-un serial de astfel de veşti pe care îl prefigurează…

Daniel VINCA

cop purice

Comentarii Facebook

3 thoughts on “Veste bună pentru iubitorii de cinema! Şi echipament 3D şi căldură!

  1. Vor fi si la Dacia Panoramic spectatori. Ce, pe strada circula numai 4×4? Sau toata lumea locuieste la vila? De toate pentru toti!
    Iar, peste toate acestea, din respect pentru efortul celor de la Panoramic, al domnului Victor Purice in special, spectatorii din Piatra vor alege sa vina si in acest cinematograf. Ce-ar fi sa-l transformati in Cinematograful copiilor? Sau, de ce nu, al bunicilor? E in centru, e incarcat de istorie… se pot gasi filme doar pentru aceste categorii de varsta.

Lasă un răspuns