Veste bună pentru directorul Casei de Asigurări de Sănătate Neamţ: e ultimul control pe care îl prinde în funcţie

firastrau 

Controlul derulat în aceste zile la Casa de Asigurări de Sănătate Neamţ stârneşte adevărate legende. Dincolo de informaţiile (pe surse, fireşte, că directorul Radu Firăstrău nu se prea oboseşte să răspundă la telefoanele unor jurnalişti) care spun că e o adevărată furtună la instituţia care gestionează unul din cele mai mari bugete publice judeţene, ar fi şi o veste bună pentru bossul instituţiei.
Aceleaşi surse dau ca sigură o debarcare iminentă a lui Firăstrău. Aflat, cică, în concediu atunci când echipa de control de la Casa Naţională de Sănătate a debarcat la Neamţ, Firăstrău ar fi fost chemat de acasă să dea nişte explicaţii. Care nu prea bat cu ce e prin hârtiile instituţiei.

Deşi problemele “de funcţie” ale lui Firăstrău au legătură cu anumite practici nu tocmai ortodoxe din instituţia pe care o patronează, acesta ar încerca un tratament special, pe rezonanţă politică. Adică s-ar muta şi el, cu arme şi bagaje, din tabăra PNL în cea PLR. Rămâne de văzut dacă un eventual transfer politic i-ar putea trata problemele de directorat. Sursele vestea.net spun că NU.

 

Vestea.net

Lasă un răspuns