Veste bună pentru Andrușcă: „Ar putea reveni în Guvern…”

Dănuț Andrușcă ar putea reveni oricând în Guvernul României, apreciază fostul șef al PSD Neamț, Ioan Bivolaru, într-un editorial publicat în Monitorul, în care fostul politician analizează istoria miniștrilor de la Neamț, Andrușcă și Ilan Laufer. Predicția respectivă este una ironică și pleacă de la faptul că atunci când a fost întrebată ce-l recomandă pe Laufer pentru funcțiile de Ministru al dezvoltării și Vicepremier, Viorica Dăncilă a făcut referire la precedenta experiență de ministru al acestuia (la Ministerul pentru Mediul de Afaceri).

„În ochii Vioricăi Dăncilă a contat că Ilan Laufer are înscrisă în cartea de muncă o funcţie de ministru. Aceasta îl poate umple de speranţă pe Dănuţ Andruşcă, că ar putea reveni vreodată în guvern, pentru că şi el este prins în cartea de muncă cu o funcţie de ministru, precum este prins cu boldul în insectar un cărăbuş”, spune Bicolaru în editorialul „Ilan Laufer şi Dănuţ Adruşcă, doi miniştri din rotativa PSD Neamţ”.

„De doi ani, guvernele României nu au fost decât rotativa prin care, până acum, la 70 de beneficiari din interiorul camarilei li s-a asigurat funcţia de ministru, care va fi înscrisă în cartea de muncă şi în CV, spre fala lor şi a familiilor acestora. În rotativa PSD au fost prinşi şi doi pesedişti nemţeni, Dănuţ Andruşcă şi Ilan Laufer, care paradoxal, au un destin comun legat de Guvernul Dăncilă. Aflaţi în ipostaze diferite, cei doi au reuşit să devină eroii aceluiaşi guvern. Andruşcă a fost expulzat din Guvern pe motiv de incompetenţă, iar Laufer nu a fost admis în Guvern pe motiv de imaturitate politică şi lipsă de experienţă. Şi unul şi altul au fost duşi de mână de către Ionel Arsene la Liviu Dragnea, pentru a fi numiţi miniştri”, mai spune Bivolaru.

Fostul parlamentar de Neamț și președinte al PSD Neamț mai opinează că „Ionel Arsene şi mentorul său, Liviu Dragnea, au mână proastă la oameni”.

Întregul editotial al lui Ioan Bivolaru poate fi citit AICI.
O interesantă prezentare a lui Andrușcă, publicată imediat după ce a fost numit Ministru al Economiei, puteți vedea AICI.

D.V.
sursa foto – Cotidianul

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns