Veste bună! Încă 1000 de romașcani, acces la gaz metan în acest an!

Cel puțin 1000 de romașcani vor putea avea acces, până la finele acestui an la rețeaua de gaz metan. Este vorba despre locuitorii din peste 200 de case de pe 26 de străzi și străduțe din municipiul Roman, iar vestea bună este dată de primarul Lucian Micu care anunță că deja a demarat procedura de licitație.

Suntem în faza de licitație a lucrării de extindere a rețelei de gaz pe străzile din oraș care nu au acces la această utilitate publică. Conform inventarului realizat de specialiștii din Primărie, a solicitărilor primite de la cetățeni, precum și avizului Delgaz Grid, am stabilit care sunt străzile pe care se va extinde rețeaua de gaz metan: Dr. Ghelerter, Bucovinei, Nicolae Bălcescu, Fd. Nicolae Bălcescu, Ciocârliei, Tinosului, Zimbrului, Islazului, Păcii, Cocorului, Toma Stelian, Primăverii, Tudor Vladimirescu, Salciei, Sărata, Zebrei, Eremia Grigorescu, Prundului, Zambilelor, Cornului, Perișorului, Nouă, Fd. Ocniței-Lupeni, Cărămidăriei, Fd. Cânepei și Alba Iulia. În ultimii doi ani, ne preocupăm să extindem în toate zonele rețelele de utilități, fie că vorbim de canalizare menajeră, canalizare pluvială sau iluminat, pentru ca cetățenii să aibă condiții cât mai bune de trai. Vă voi ține la curent cu toate proiectele pe care le facem pentru orașul nostru, astfel încât dumneavoastră să cunoașteți din surse sigure modul în care se investesc banii romașcanilor”, spune Lucian Micu.

Primarul de Roman a mai precizat că, în acest moment, finanțarea este asigurată, există banii doar să fie serios constructorul care va câștiga procedura de atribuire.

D.V.

Lasă un răspuns