Veste bună din comuna Dămuc! Încep lucrările pe cel mai nenorocit drum din Neamț!

După ani de zile și numeroase minciuni furnizate până acum de toți cei care au condus Consiliul Județean Neamț în ultimele mandate, locuitorii din Dămuc dar și nemțenii care circulă pe cel mai important drum din comună primesc, în sfârșit, o vestea bună. Ieri, în prezența primarului Anton Covasan și a constructorului, a fost semnat ordinul de începere a lucrărilor de către un reprezentant al CJ Neamț (instituția responsabilă de attea amânări și minciuni spuse oamenilor).

<<Proiectul presupune reparații capitale pe două sectoare de drum, unul cu o lungime de 4 km și o valoare a investiției de 18 milioane de lei, și altul de 4,5 km, pe care se vor realiza consolidări și modernizări în valoare de 8 milioane de lei. Cu acest al doilea sector încheiem modernizarea sistemului rutier din zona Dămuc până la limita cu județul Harghita. DJ 127 A Bicaz Chei – Dămuc – limita cu județul Harghita este esențial pentru cetățenii de pe Valea Muntelui. De asemenea, asigură accesul locuitorilor din partea de Vest a județului către Ardeal. Cu acest proiect reușim să punem la punct încă o „poartă“ a Neamțului>>, a precizat reprezentantul CJ Neamț.

Reamintim că, de ani de zile, primarul Anton Covasan arată cu degetul spre mai-marii de la CJ Neamț pentru halul în care arăta acel drum. În 2014, la ziua comunei, primarul a și pus câteva bannere pe drum prin care îi informa pe localnici și invitați că, deși drumul este pe teritoriul comunei, el este în administrarea CJ. De-a lungul timpului, Covasan a amenințat și cu demisii ba din Primărie, ba din PSD pentru a-i îndupleca pe șefii de la județ să nu mai ignore acest drum.
Chiar și în urmă cu câteva săptămâni, iritat că deși licitația fusese cîștigată de ceva vreme dar lucrările erau blocate de aceiași șefi și directori de la CJ Neamț, primarul Covasan postase pe internet un mesaj în care, foarte supărat, îi acuza pe toți aceștia de minciună în serial și spunea că drumul respectiv este „ogorul proștilor”.

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “Veste bună din comuna Dămuc! Încep lucrările pe cel mai nenorocit drum din Neamț!

  1. Nu e o „poarta” a Neamtului, ci va fi o „autostrada” a hotilor de lemne!Drumul acesta nu are nimic de-a face cu turismul ori binele cetatenilor, este facut la presiunile hotilor de lemne din Neamt si Harghita!

Lasă un răspuns