VERDICT: Incendiul de la Piaţă din Piatra Neamţ a izbucnit de la UN SCURTCIRCUIT, la un boiler de la etajul 1

incendiu-piata-centrala-piatra-neamt-vestea-16

ştire în curs de actualizare

Specialiştii au dat verdictul, demontând variantele vehiculate de fel de fel de exaltaţi sau interesaţi: incendiul de la Piaţa Centrală a pornit de la un scurtcircuit electric, produs la etajul 1, la un boiler aflat în priză.

Anunţul făcut acum câteva minute de viceprimarul Aurelia Simionică dă şah mat scenaritei promovate de diverşi pseudospecialişti care, în toată această perioadă, au vânturat ipoteze care de care mai spectaculoase. Astfel, opinia publică a fost intoxicată cu ipoteza incendiului provocat (“mână criminală” dă bine în titluri), a pârjolului stârnit, instant!, în mai multe locuri (ceea ce tot la acţiune intenţionată ar fi dus) etc.

vestea.net

 

 

Comentarii Facebook

One thought on “VERDICT: Incendiul de la Piaţă din Piatra Neamţ a izbucnit de la UN SCURTCIRCUIT, la un boiler de la etajul 1

  1. Subsemnatul Iosub Robert sunt un scenarist, pseudospecialist si intoxic opinia publică cu ipoteze, spre deosebire de autorul articolului de mai sus, care este un jurnalist corect, echidistant, echilibrat si foarte obiectiv.
    Recomand vestea.net singurul loc de unde vă puteti informa corect și sugerez tuturor celor care vizitează vestea.net să nu mai intre pe ziarpiatraneamt.ro un loc unde cititorii sunt manipulați cu tot felul de scenarii care nu au legătură cu realitatea.

    PS: Acest comentariu nu este o făcătură ci este scris chiar de subsemnatul Iosub Robert. Sper ca domnul Vinca să-mi respecte dreptul la exprimare liberă și să nu cenzureze un comentariu care cimentează chiar ideea articolului.

    ADMIN: de mult nu am mai ras asa cu pofta… 🙂 🙂 🙂 dar nu retin sa fi vazut la tine „mana criminala”… Sau nu am fost eu atent?…

Lasă un răspuns