Vecina stârneşte vizite nedorite

ultraj

Un bărbat de 37 de ani din comuna nemţeană Cândeşti s-a ales cu 3 dosare penale ca urmare a faptului că omul mergea în vizită la vecina sa, chiar în ciuda opoziţiei acesteia. Astfel, după ultima vizită de acest fel care a avut loc duminică, vizitatorul este cercetat pentru violare de domiciliu, ultraj şi distrugere. Altfel spus, dacă tot a venit Poliţia să-l extragă din vizita nedorită de gazdă, musafirul nepoftit a sărit şi la oamenii legii.

“Polițiștii au reținut un bărbat cercetat pentru violare de domiciliu, distrugere și ultraj. În ziua de 09.11.2014, în jurul orei 15.00 polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cândești au fost sesizați de către o femeie de 29 de ani, din Vădurele, despre faptul că vecinul ei, un bărbat de 37 de ani a intrat de mai multe ori în locuința sa și refuză să o părăsească.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă, care a constatat că bărbatul se afla în vădită stare de ebrietate iar la solicitarea reclamantei și a organelor de poliție a refuzat să părăsească locuința acesteia. Datorită comportamentului agresiv, bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul postului de poliție unde a fost sancționat contravențional conform legii 61/1991, întrucât reclamanta a refuzat inițial să depună plângere penala pentru violare de domiciliu.

Datorită faptului că bărbatul a mai pătruns de două ori în locuința persoanei vătămate, iar la ultima intervenție a organelor de poliție, acesta a agresat fizic și amenințat pe unul dintre agenții de poliție, distrugând bunuri din locuință, polițiștii l-au încătușat și l-au condus la sediul Postului de Poliție Cândești, fiind reținut pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, violare de domiciliu și distrugere.

Bărbatul a fost încarcerat în arestul IPJ Neamț, cercetările fiind continuate de către polițiști” precizează un comunicat al IPJ Neamţ.

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns