Vasile Ouatu, înmormântare discretă azi în Cimitirul Mănăstirii Bistriţa. Familia: „Să ne rugăm pentru el, să ne rugăm pentru România!”

Vasile Ouatu (fost viceprimar de Piatra Neamţ, fost vicepreşedinte al federaţiei Române de Volei, preşedintele echipei de volei Unic şi patronul complexului comercial Unic din Piatra Neamţ) va fi înmormântat astăzi, în condiţiile restricţiilor impuse de Ordonanţa Militară 2, în Cimitirul Mănăstirii Bistriţa din comuna Alexandru cel Bun. Anunţul a fost făcut de familia acestuia.

Citeste si: A murit Vasile Ouatu! Prima persoană decedată din Neamţ, confirmată cu coronavirus…

<<Trupul neînsuflețit al tatălui și fratelui nostru, Vasile Ouatu,va fi înmormântat astăzi 23 martie 2020 în cimitirul Mănăstirii Bistrița, comună Alexandru cel Bun in condițiile restricțiilor severe impuse de situația de urgență în care cu toții ne aflăm. Chiar dacă nu-i putem fi alături in ultimul sau drum pe acest pământ, suntem recunoscători celor care vor păstra câteva momente de reculegere in amintirea unui om deosebit, care a trăit prin si pentru comunitatea din care a făcut parte, şi care niciodată nu a rămas impasibil la nevoile celor din jurul său! Sa ne rugăm pentru sufletul lui, sa ne rugăm pentru noi toți, să ne rugăm pentru România! Dumnezeu sa-i ierte sufletul frumos!>> – acesta este mesajul cutremurător făcut public, mai devreme, de familia acestuia.

Citeste si: A murit Vasile Ouatu! Prima persoană decedată din Neamţ, confirmată cu coronavirus…

Vasile Ouatu va fi înmormântat lângă soţia sa, Adriana, trecută la cele veşnice în urmă cu mai bine de un an, pe 7 februarie 2019.

D.V.

Lasă un răspuns