Vasile Iliuţă, primar UNPR de Borleşti: MERITA SĂ IASĂ IOHANNIS! A FOST EXACT CUM TREBUIE SĂ FIE!

coperta iliuta harbuz tarata

Pe Culiţă Tărâţă şi Liviu Harbuz nu-i leagă doar Colegiul 3 Neamţ…

 

* “Acum mai stau în UNPR doar pentru Culiţă Tărâţă, dar cred că tot pe dreapta o să revin”, mai spune primarul care este un fan înfocat al şefului UNPR Neamţ şi care conduce o comună în colegiul deputatului Liviu Harbuz

“Merita să iasă Iohannis! A fost exact cum tebuie să fie”, “Acum mai stau în UNPR doar pentru Culiţă Tărâţă, dar cred că tot pe dreapta o să revin”,  “Ordonanţa Dragnea (…) e o mizerie” – acestea sunt câteva din propoziţiile spuse de primarul UNPR din comuna nemţeană Borleşti, citată într-un articol din “Adevărul” semnat de jurnalistul Florin Jbanca.

Întreagul pasaj din articolul din care aflăm părerea primarului UNPR în comuna căruia a câştigat candidatul ACL, Klaus Iohannis, este următorul (sublinierile aparţin vestea.net) şi facem şi menţiunea că această comună, Borleşti este în Colegiul 3 Neamţ unde, în 2012, alegerile parlamentare au fost câştigate fără drept de apel de deputatul Liviu Harbuz, sprijinit, pe faţă, de actualul primar UNPR (PRM la acel moment) iar în mandatul 2008-2012, deputat pe acelaşi colegiu a fost Culiţă Tărâţă (actualmente preşedinte UNPR şi şef al primarului Iliuţă).

<<Merita să iasă Iohannis

Vasile Iliuţă, primarul comunei Borleşti, a trecut de la PRM la UNPR, partenerul de alianţă al PSD, însă voturile din localitate au mers spre Klaus Iohannis (51,56%). Ediul nu se arată însă foarte surprins de acest scor, şi nu pune preţ pe procente, ci mai ales pe numărul de voturi ale celor doi candidaţi la prezidenţiale.

„Mă deranjează că se vorbeşte de procente, şi nu de numărul de voturi. La mine în comună au fost 1846 de voturi pentru Iohannis, şi 1734 pentru Ponta, diferenţa nu e aşa mare. Vorbim aici de Borleşti, comuna de pe locul III pe judeţ ca mărime a populaţiei, şi pe locul II ca număr de familii, după Săbăoani”.

Primarul Iliuţă are explicaţii şi pentru votul de duminică din comuna pe care o conduce.

„Domnule, merita să iasă Iohannis, a fost exact cum trebuia să fie. E foarte bine să fie un echilibru. Eu am trecut la UNPR pentru un om, Culiţă Tărâţă, pe el îl respect şi de asta am trecut, nu pentru un partid. PRM-ul de fapt mai mult mi-a făcut rău decât m-a ajutat, eu candidam la primărie, şi Vadim se certa cu Zăvoranca la televizor”, spune primarul care a condus comuna de patru ori în ultimii 22 de ani.

A început ca independent, apoi a trecut pe la PER,PNL, PDL, PRM, iar acum UNPR.

„Doar la PNL am venit singur, de bună voie, dar ne-a dus Pinalti la PLD şi PDL şi ne-a făcut portocalii. Acum mai stau în UNPR doar pentru Culiţă Tărâţă, dar cred că tot pe dreapta o să revin”, mai spune primarul.

„Dacă nici cu Klaus nu va fi bine, să aducem unul din Arabia Saudită”

Ediulul spune că a „citit” şi psihologia consătenilor la votul din 16 noiembrie.

„Oamenii s-au săturat de anumite chestii, ei zic ca tine, dar fac ce ştiu ei că e mai bine. Simţeam că aşa va fi, dar nu-mi închipuiam că Iohannis va câştiga atât de devastator. Vreau să văd şi eu cum este cu Iohannis, dacă nici cu el nu va fi bine, ne ducem dracului şi ne mai rămâne să aducem pe cineva din Arabia Saudită”.

Cât despre traseismul politic, Iliuţă e radical: „Ordonanţa Dragnea e special făcută electoral, e o mizerie. Fraierii au plecat şi au luat-o în bot. Eu nu am de ce să fiu supărat, am adus pentru Ponta ca număr de voturi destule, comuna e pe locul 8 sau 9 din judeţ”.

Background – citeşte şi

TRĂDARE! UNPR-ist al lui Tărâţă: “Cu Ponta, uşor… Votez Iohannis. Iar UNPR va guverna cu actuala opozitie” (Înregistrări AUDIO) 

ŞOC! Deputatul Harbuz – atac la politicienii cu doctorate discutabile!

coperta iliuta harbuz tarata

6 thoughts on “Vasile Iliuţă, primar UNPR de Borleşti: MERITA SĂ IASĂ IOHANNIS! A FOST EXACT CUM TREBUIE SĂ FIE!

  1. Domnule primar dv. nu ave-ti o ideologie a unui partid, fugiti asa cind la stinga cind la dreapta? de asta dam cu stingu in dreptu pe toate planurile.

  2. Cum ii spune unei muieri care trece prin mai multe paturi ? Putzfrau ? Noh, in germana asta inseamna femeie care face curatenia, femeie de serviciu. Schlampe sau nutte, ii zice, ceea ce-n frumoasa noastra limbuta, s-ar traduce prin…..curva. Cum ii spune unui primar care se da in tandreturi cu mai multi parteneri… ? politician ? Siiiigur ca da. Mandria comunei, manca-l-ar norocu’.

  3. A-ti gresit umpic la fugiti ! Fugi-ti e corect !! Aţ inteles ?

  4. Dom’ primar minte ca ii place de Culita,toata comuna stie cat l a injurat.IAR de” realizarile” lui stie toata comuna…De vorbit vulgar si conflictele cu oamenii din sat si lucratorii primariei se stie.Dar „” prostimea”(cum le zice el LA alegatori) il tot voteaza de cativa ani.Mai bine ramanea LA Vadim …

  5. Pingback: WOW! Mondenul Harbuz cu ochelari cu HULUBE ROŞII! - vestea.net

Lasă un răspuns