Vasile Blaga despre candidaturi la municipii: Leoreanu aproape sigur da, la Piatra Neamţ mai vedem!

blaga

PNL, prin vocea co-preşedintelui Vasile Blaga, anunţă un tratament diferit pentru cei doi primari de municipii din Neamţ, în condiţiile în care şi Dragoş Chitic şi Laurenţiu Leoreanu fuseseră prezentaţi ca achiziţii de top de către filiala neamţeană.

Din cele spuse de Vasile Blaga, cel favorizat ar fi primarul romaşcan în timp ce cel pietrean pare a fi încă în teste…
La conferinţa de presă susţinută mai devreme de Vasile Blaga şi Alina Gorghiu (în cadrul vizitei pe care aceştia o realizează în Neamţ) împreună cu co-preşedinţii de Neamţ Mugur Cozmanciuc şi Alexandru Drăgan, una din întrebările adresate de vestea.net a fost următoare: “Au fost deja bătute în cuie – sau va fi făcut acest lucru, astăzi – candidaturile pentru cele două municipii, concret Dragoş Chitic la Piatra Neamţ şi Laurenţiu Leoreanu la Roman?”.

A răspuns Vasile Blaga care, după un scurt expozeu cu referire la nevoia PNL de a-şi maximiza şansele inclusiv prin atragerea unor primari în funcţie care au potenţial electoral crescut, a punctat că: “La Roman, Laurenţiu Leoreanu stă foarte bine, cu siguranţă că va câştiga Primăria, la Piatra Neamţ mai vedem, vom analiza, vom face sondaje şi, după cum ştiţi, pentru municipii, propunerile de candidaturi venite de la co-preşedinţii din judeţe sunt validate la Bucureşti de cei doi co-preşedinţi”.

Că Dragoş Chitic a fost prezentat ca o achiziţie de succes de către co-preşedintele (via fostul PNL) Mugur Cozmanciuc, este deja ştiut. Că Alexandru Drăgan (celălalt co-preşedinte, via PDL) a avut de comentat pe această temă, iar e ştiut.

Iar faptul că Blaga (co-preşedinte naţional, via PDL) a făcut această discriminare în defavoarea primarului pietrean dă de înţeles “logodna” lui Chitic cu PNL cu tot cu “voalul” candidaturii se împiedică în “cavalerul de onoare” Drăgan. Aici pare a fi cheia stabilirii candidatului PNL pentru Primăria Piatra Neamţ.â

Întrebat dacă nu a discutat acest subiect “aseară, la o cafea, cu Dragoş Chitic”, Vasile Blaga a negat iniţial că s-ar fi văzut cu primarul de Piatra Neamţ apoi a încercat să o dreagă: “Poate a fost la masă dar erau mulţi pe aici…”. Ca apoi, brusc, să-şi aducă aminte: “Da, ne-am strâns mâna când ne-am văzut dar nu am discutat acest subiect”.

D.VINCA

One thought on “Vasile Blaga despre candidaturi la municipii: Leoreanu aproape sigur da, la Piatra Neamţ mai vedem!

  1. DOI CAMELIONI,care vor cu disperare GUVERNUL!DOI NESUFERITI,urati de toata lumea,care deja au demonstrat distrugerea tarii…si VOR SI EI CEVA titluri si PUTERE…HAI SICTIR!

Lasă un răspuns