Vârstnicii, sărbătoriți și premiați la Consiliul Județean. Arsene: „Ziua oamenilor dragi sufletului meu!”
Persoanele vârstnice au fost sărbătorite azi, de ziua lor și la Consiliul Județean Neamț. Autoritățile județene le-au oferit un spectacol de muzică populară (Ansamblul Floricică de la Munte al Centrului pentru Cultură și Arte Carmen Saeculare) după ce le-au exprimat și gratitudinea pentru contirbuția adusă în anii de activitate la dezvoltarea județului.
Au fost cuvântări cu mesaje emoționante, au fost și diplome de recunoștință…

Un mesaj le-a transmis și Ionel Arsene, președintele CJ neamț, care a punctat: <<Transmit tradiționalul „La mulți ani!“, bunicilor, părinților, „La mulți ani“, tuturor celor care reprezentați generația cu tâmple albe! Pe 1 octombrie este ziua oamenilor dragi sufletului meu! Sunt cei cărora le datorăm respect pentru anii grei pe care i-au trăit, pentru sacrificiile pe care le-au făcut pentru binele nostru!

Îi asigur de toată grija mea! Mereu am urmărit să le fie bine! Sunt convins că văd și simt și grija permanentă a actualei guvernări, care prin prevederi legale și măsuri de protecție socială caută să le asigure o bătrânețe ușoară și frumoasă! Le doresc să se bucure în fiecare zi de respectul care li se cuvine! Să aibă parte de tot ceea ce le face traiul ușor și toamna vieții să le fie precum frumoasa zi de astăzi, când îi aniversăm!>>

V.N.