Vali Stăcescu 1 – Florin Spătaru 0! Arbitru Victor Marghidan / Alegeri TSD Piatra Neamţ

10660223_10152494134288167_1631212109717213787_n-tile

Noul preşedinte al TSD Piatra Neamţ este Vali Stăcescu. Acesta a câştigat la o diferenţă de 4 voturi competiţia pentru şefia organizaţiei municipal de tineret împotriva lui Florin Spătaru, cel care şi-a anunţat şi candidatura la funcţia supremă de la TSD Neamţ.

Scorul – spun sursele noastre – a fost de 25 la 21 pentru Vali Stăcescu, diferenţa făcând-o fostul preşedinte (şi consilier local) Victor Marghidan despre care se spune că, în ultima clipă a renunţat la ideea de a-l susţine pe Spătaru.

Dacă luăm de bune afinităţile candidaţilor (Florin Spătaru lucrează la Cabinetul Deputatului Liviu Harbuz în timp ce despre Vali Stăcescu se spune că este un apropiat al deputatului Ionel Arsene), rezultatul de la TSD Piatra Neamţ pare a fi unul pe placul actualului şef PSD Neamţ.

Mai mult, în perspectiva candidaturii pe care Spătaru şi-a anunţat-o şi pentru funcţia de la TSD Neamţ, bătălie pierdută azi este nu doar un semnal de alarmă şi o etapă intermediară care îi poate pune piedici.

La alegerile TSD judeţ, pe baza normei de reprezentare, fiecare organizaţie locală de tineret îşi trimite un număr de delegaţi. Practica arată ma majoritatea delegaţilor dintr-o localitate cam merg la pachet cu opţiunea şefului, ceea ce ar însemna că Spătaru a reuşit azi să piardă şi nişte voturi pentru bătălia judeţeană.
Ceea ce ar trebui să fie pe placul contracandidatului său de la judeţ, Alexandru Rotaru.
Pe de altă parte, în sport se spune că “niciun meci nu seam[n[ cu altul”, dar rămâne de văzut dacă viitoarea competiţie chiar este una Spătaru vs. Rotaru sau, în fapt ar fi, după cum se spune, Spătaru vs. Rotaru&Arsene.

D.V.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.