Valentin Ciobanu a demisionat din Consiliul Local

Consilierul PNL Valentin Ciobanu spune PA Consiliului Local Piatra Neamţ, respectivul înregistrând ieri şi la partid şi la Primărie demisia din funcţia de ales local.

Gestul respectiv nu este deloc surprinzător, Vestea anunţând într-un articol precedent că este foarte posibil ca Valentin Ciobanu să se “teleporteze” în funcţia de director general la firma Publiserv, post ocupat acum de liberalul Gheorghe Triboi (Surse: Ciobanu îi ia funcţia de director lui Triboi, la Publiserv!). Funcţia de director la o firmă a Consiliului Local este incompatibilă cu cea de consilier local, deci demisia lui Ciobanu are o logică serioasă în respective ipoteză.

Locul lui Ciobanu din CL va fi luat de Nicoleta Gogu Craiu, candidat de pe lista PNL de la alegerile locale.

D.V.

Comentarii Facebook

4 thoughts on “Valentin Ciobanu a demisionat din Consiliul Local

  1. Nu ne intereseaza decit sa aflam ce bani vor fi sifonati/furati de la Publiser si Primarie de noua ”echipa ”din CL conform traditiei….

    Daca vor fi baieti”destepti” vor fura 2-3% …..si nu 50% asa cum s-a intimplat in trecut.

    Daca vor incepe cu”subcontractarile ”la alte firme inseamna ca s-au pus pe furat la greu ca pe vremea lui Pinalti,unul dintre cei mai mari borfasi din istoria moderna a acestei tari.

    Sa vedem……

  2. Asta e doctorand ul în inteligenta artificiala care mi-a șters comentariul de pe pagina lui se facebook…deh…e pagina lui…critica nu-i place…numai pupatu’ în c….dar sa ma ierti ca nu-s expert ca matale…Poate măcar aici mi se postează și mie „lauda” acestei „somitati” nedescoperite

  3. daca si ineptul asta ajunge director eu ma calugaresc!! dar parca avea probleme cu ANI si DNA?!!

Lasă un răspuns