Valentin Bălănescu, spumos despre Tihenea și Chirilă: „Aventuri pe motocicletă”, „poze interzise”! VIDEO


Descrieri pline de ironie și substanță ale jurnalistului Valentin Bălănescu la adresa unor șefi din Pro România Neamț, la emisiunea Cafeaua de dimineață realizată sub marca Mesagerul de Neamț, marți, 23 februarie 2021, printre cei mai caricaturizați fiind Cristian Tihenea (ex consilier local) și Adriean Chirilă (ex director economic Troleibuzul).

Citind lista publicată cu o zi înainte de Vestea, când a ajuns la numele lui Tihenea, Bălănescu a izbucnit pur și simplu într-un monolog de colecție: „Și mai avem, Tihenea Cristian, director adjunct Parcul Ceahlăul. Cum spuneam noi pe 13 ianuarie, ar fi perfect pentru domnia sa acolo să ajungă, pentru că și-ar putea folosi experiența de diasporean, el fiind o perioadă în Italia, având și niște aventuri acolo, mai ales pe motocicletă. Prietenii știu ce fel de aventuri a avut pe motocicletă…
Și, în Parc, de acolo, vor veni cohorte de turiști italieni și trebuie cineva să le traducă cum se spune urs, greblă, sapă etc în zonă” (min. 6.12 în VIDEO de mai jos).

la fel de „julit” de ironia experimentatului jurnalist a ieșit și Adriean Chirilă: „Domnul Chirilă Adrian, care a plecat după un scandal cu poze de la Troleibuzul (nu putem să vă arătăm pozele respective pentru că sunt interzise, nici măcar după ora 24 nu se pot da) acum cică ar fi numai bun să meargă la CA Apaserv pentru că, șe știe, apa spală, trece și pietrele adevărate după cum este domnul Adriena Chirilă în politica nemțeană rămân la funcții” (min. 4.43 în același VIDEO).

 

D.V.
sursa foto – facebook

 

Lasă un răspuns