„Vaccinarea în parcarea de la mall”, în cifre seci! Romanul MULT PESTE Piatra Neamț!

726 de persoane s-au vaccinat în județul Neamț, în week-end-ul care a trecut, cele două centre drive-thru organizate de DSP Neamț în parcările a două mall-uri din Piatra Neamț și Roman, după cum a declarat pentru Vestea.net Radu firăstrău, directorul DSP Neamț.

Deși Romanul are o populație cam la jumătate față de Piatra Neamț, cifrele (288 – Piatra Neamț, 438 – Roman) vaccinării din parcările mall-urilor, arată o eficiență mult mai mică la Piatra Neamț.

„Scopul (NR – vaccinării drive-thru) este sa acceleram campania de vaccinare și în același timp sa facilitam accesul persoanelor doritoare la vaccin.
Ieri am depășit pragul de 100 de mii de doze administrate in judetul Neamt.
DSP Neamț mulțumește echipelor vaccinatoare, tuturor instituțiilor implicate și agenților economici privați care ne-au sprijinit.
În curând vom vedea și rezultatele acestor eforturi!
Le mulțumim tuturor persoanelor care au înțeles beneficiile vaccinării și le recomandam tuturor sa se vaccineze, aceasta fiind singura soluție viabila pentru o viață normala.
Vom continua acțiunile de vaccinare prin caravanele mobile, în cabinetele medicilor de familie, cele 2 drive-thru și prin centrele de vaccinare la care vă puteți vaccina fără programare”, a precizat Radu Firăstrău, directorul DSP Neamț.

DV.

Lasă un răspuns