„Vă dau mielul la supt!” Mesaj obscen al unui primar pentru o consăteancă, în Săptămâna Patimilor!

„Vă dau mielul la supt” – asta îi spune primarul comunei Săvineşti, Daniel Horciu, unei consătence, într-un comentariu pe facebook, nominalizând-o pe respectiva şi chiar dând tag. Ca să nu existe niciun dubiu pentru cine e mesajul respectiv.

Precizăm că în Neamţ, expresii de acest gen care alătură verbul „a suge” substantivului „miel” au un înţeles obscen fiind sinonime cu idee de sex oral. Schimbul de replici dintre primar şi femeia respectivă a avut loc în urmă cu 2 zile, în Joia dinaintea Paştelui

„Fericita” săvineşteancă care a primit respectivul mesaj de la primarul Horciu se numeşte Mihaela Lupoi, lucrează în străinătate şi nu de puţine ori a criticat lipsa de performanţă a administraţiei locale. De data aceasta, schimbul de replici nu a avut loc nici pe contul primarului, nici pe vreun grup (din cele vreo 3-4) care poartă numele comunei ci pe contul femeii.

Mihaela Lupoi postase încă de luni un clip cu acţiunea de strângere se semnături „Fără penali pe funcții publice. Semnături pentru modificarea Constituției”. Primarul Horciu (PSD) a intervenit din senin în zona de comentarii, mai întâi cu o altă expresie discutabilă, <<Exista ceea ce se cheama ” suge-o ceapa ” , putem si noi!>>, pe care apoi a tradus-o ca o aluzie la ideea de acţiune inutilă.

Provocată, Mihaela Lupoi a ripostat cu <<Altii sug o ceapa…altii mielul…>>, la modul general, folosind subiectul „alţii”. Primarul Horciu nu s-a lăsat mai prejos şi a scos perla-perlelor <<Mihaela Lupoi mielul va dau de supt! Ceapa eu…>>, invitând-o clar şi fără echivoc pe femeie la „supt mielul”.

Mai jos, integral, în format printscreen, dialogul dintre cei doi la finele căruia primarul vorbeşte în asemenea mod:

Daniel Horciu este primar la al 3-lea mandat şi nu este prima dată când are un vocabular extra-libertin pe internet.

Daniel VINCA

 

 

Comentarii Facebook

7 thoughts on “„Vă dau mielul la supt!” Mesaj obscen al unui primar pentru o consăteancă, în Săptămâna Patimilor!

  1. De parca nu il stie toata lumea din Savinesti pe imbecilul asta care e momentan primar. Asa se intampla cand voteaza doar cretinii si asistatii social. Apar monstrii stapani pe functii. Savinestiul ala arata ca dupa razboi,ma gandesc sa imi vand casa de acolo si plec naibii in alta parte….

  2. Fara comentarii.Face parte din peisajul actual,lipsa de cel mai elementar bun simt.Se cred mici dumnezei.

  3. Un frustrat, ajuns printr-un concurs de imprejurari primar. Toata viata a vandut, nu doar piese auto, ci si prietenii. Un alcoolic ce are pretentii de macho prin primarie. Nu face nimic in comuna, doar afaceri necuratr.

Lasă un răspuns