Utilajele de deszăpezire, puse la treabă în Piatra Neamț

deszapezire-1
Prima ninsoare mai serioasă începută aseară în municipiu a scos la lucru utilajele primăriei pietrene, informează responsabilii instituției. Drumarii au intervenit pentru împrăștierea de material antiderapant și îndepărtarea zăpezii. Astfel, dimineață pe străzile municipiului Piatra-Neamț traficul s-a desfășurat în condiții normale.
„Suntem pregătiți pentru deszăpezire. Avem utilajele pregătite și echipate de iarnă. Sunt stocuri suficiente de material antiderapant, echipele sunt pregătite sa intervină 24 din 24 de ore. La Primăria Piatra- Neamț este constituit, pentru situații deosebite,  un comandament local de iarnă, a spus primarul Dragoș Chitic.
deszapezire
„Pentru a veni in sprijinul  cetățenilor și pentru a fi eficienți am activat dispeceratul non-stop la sediul societății Publiserv, care poate fi apelat la numerele de telefon : 0748 213100,  0756 163814. Asigur cetățenii că pe toată perioada iernii voi supraveghea permanent lucrările de deszăpezire ; toată lumea trebuie să își facă treaba cu responsabilitate!”, a conchis edilul de Piatra Neamț.

Alex SÎRBU

 

Lasă un răspuns