USR și PNL nu vor avea candidați comuni pentru funcțiile de președinte CJ și Primar de Piatra Neamț

USR și PNL nu vor avea la Neamț candidat comun  pentru funcțiile de președinte CJ și de Primar de Piatra Neamț, discuția dintre cele două partide nesoldându-se cu parafarea unei înțelegeri în acest sens.
USR propunea candidați comuni pentru CJ Neamț și Primăria Piatra Neamț (președinte, primar) dar surse din acest partid spun că oferta a fost declinată de liberalii nemțeni.

<<Alianța USR PLUS Neamț a făcut apel la unitate împotriva PSD și a baronului Arsene. Apelul nostru a fost refuzat politicos de către PNL. Respectăm această decizie. Pericolul de a lăsa județul pe mâna PSD este în continuare foarte mare. Privim cu atenție și îngrijorare această evoluție. Dacă Arsene va ajunge din nou președinte de Consiliu Județean va trebui să le mulțumească direct celor din PNL și personal premierului Orban. La Neamț, participăm la aceste alegeri cu demnitate și conștiința împăcată că am oferit soluția căștigătoare, fără urmă de îndoială. La aceste alegeri vom prezenta oameni curați și competenți, iar propunerile noastre politice vor fi îndreptate spre bunăstarea tuturor oamenilor. Urăm mult succes tuturor competitorilor politici!>>, declară Iulian Bulai, președintele USR Neamț.

Până acum nu au transpirat informații concrete din discuțiile respective dar logica duce spre idee că propunerea putea fi așa: candidat PNL la județ și candidat USR la Piatra Neamț.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns