USR-Plus, schimbarea-schimbării! Merge pe mâna unui candidat de primar care scoate bani și din piatră seacă: Marius Irimia!

Candidatul oficial al Alianței USR-Plus pentru funcția de primar de Piatra Neamț este Marius Irimia (USR). Decizia (prin care a fost revocată cea anterioară, care credita un candidat din partea Plus) a fost luată fix când a izbucnit pandemia și, evident, nu a mai fost anunțată, într-o perioadă în care prioritățile societății erau altele decât bătălia pre-electorală.
Odată cu măsurile de relaxare reîncepe și precampania și vine și acest anunț care îl scoate în față pe Marius Irimia (inginer silvic, căsătorit, un copil) cunoscut în Neamț dar și în țară pentru pasiunea lui de a scormoni după urmele trecutului, de a scoate bani de oriunde (detectorist cu multe capturi de denari la activ).

„Sunt o persoană tânără, implicată, cu viziune, capabilă să schimbe fața acestui oraș și să-l transforme într-un adevărat oraș turistic, dar și un oraș pentru oameni, pentru pietreni.

Orașul Piatra Neamț are nevoie de un primar căruia să-i facă plăcere să trăiască în orașul pe care a fost ales să îl administreze și de ale cărui proiecte să fie mândri locuitorii. Eu sunt acel om. Dar ca simplu cetățean, nu am simțit această mândrie uitându-mă la viziunea actualei administrații locale pentru Piatra Neamț.
Orașul Piatra Neamț are nevoie de un primar care să dea  utilitate unor lucruri în care s-au investit foarte mulți bani și care acum stau în paragină. Are nevoie de un primar care să fie capabil să scoată bani și din piatră seacă pentru a dezvolta și înfrumuseța acest oraș și eu vreau să lupt pentru asta”, spune candidatul USR.

 

Irimia a descoperit COMOARA CU TOT CU ULCICĂ / 92 de dinari imperiali pe Dealul Chiciura din Dragomireşti
Irimia a detectat o nouă traistă de denari! 58 de monede de argint!
Topor de aramă vechi de peste 5000 de ani descoperit în Neamţ de un amator!

Marius Irimia explică și propria abordare despre prioritățile pietrenilor dar și de ce municipiul ar avea nevoie de un candidat astfel plasat politic: „Am deja o viziune asupra a ceea ce trebuie făcut: de la infrastructură, până la cele mai mărunte lucruri, de la atragerea investitorilor până la noi locuri de petrecere a timpului liber, de la energie verde până la un oraș verde. Știu că așteptați nume de proiecte concrete și promit că voi veni cu ele, dar la momentul oportun.
De ce USR? Pentru că este singurul partid unde am considerat îmi pot prezenta ideile, că ele vor fi ascultate și susținute mai departe pentru Primăria Municipiului Piatra Neamț.
De ce USR PLUS pentru Piatra Neamț? Pentru că pietrenii ne-au transmis în diverse momente că sunt dispuși să ne acorde încredere. Și noi trebuie să facem tot posibilul să nu-i dezamăgim”.

Deputatul Iulian Bulai, președintele USR Neamț punctează și el de ce Irimia ar trebui să fie viitorul primar al capitalei de județ: „În primul rând, consider că Piatra Neamț trebuie să aibă un primar USR PLUS pentru că pietrenii ne-au arătat la alegerile europarlamentare că ne cunosc și ne susțin.
Din punctul meu de vedere, pietrenii au dat atunci un semnal că își doresc un suflu nou în administrația locală și că noi am putea fi soluția.
Legat de candidatul nostru, Marius a reușit să câștige repede încrederea colegilor din filială, care l-au ales drept candidat deși era membru de puțin timp.
A participat la dezbateri și a arătat că este un candidat capabil să câștige încrederea celor cărora le cere votul. Este un membru devotat, cu idei și cu un real interes pentru dezvoltarea municipiului Piatra Neamț. Și nu doar că are idei, dar le și pune în aplicare, iar asta contează foarte mult pentru un viitor primar.
Am încredere în Marius și sper ca planurile lui pentru Piatra Neamț la care lucrează acum să îi convingă și pe pietreni”.

În ultimele luni, Irimia s-a implicat în realizarea unei hărți online a locurilor de joacă din Piatra Neamț (cu fotografii care ilustrau pericolul pe care acestea îl reprezintă pentru copii) sau în devoalarea publică a unui depozit de gunoi neconform realizat de cei care administrează Groapa de Gunoi a Orașului Piatra Neamț.
După izbucnirea pandemiei de Coronavirus, împreună cu soția și cu copilul de vârstă școlară au realizat viziere de protecție pe care le-au donat cadrelor medico-sanitare.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns