USR Neamţ continuă acţiunea #FĂRĂPENALI! 150 semnături, la Roman, în nici 2 ore!

USR Neamţ continuă acţiunea de strângere de semnături în cadrul acţiunii FĂRĂ PENALI ÎN FUNCŢII PUBLICE. Duminică seara, într-un interval relativ scurt de timp, activiştii şi voluntarii de la USR Neamţ au adunat peste 150 de semnături de susţinere.

„7 voluntari #FărăPenali au descins aseară în Parcul Municipal Roman. Bilanțul: peste 150 de semnături strânse în mai puțin de 2 ore.
Și săptămâna aceasta vă așteptăm la cortul #FaraPenali de la Hala Centrală în fiecare zi între orele 8:00 – 12:00 și 15:00 – 17:00. Veniți cu un prieten. De obicei și noi suntem câte 2″, spune Radu Samson, preşedintele USR Neamţ.

Reamintim că USR realizează această acţiune pentru ca pe baza a 500.000 de să fie schimbată legislaţia şi să nu mai aibă voie să ajungă în funcţii publice politicieni cu scheleţi judiciari în spate. Măsura l-ar viza şi pe Liviu Dragnea (condamnat penal cu suspendare dar fără interdicţia de a ocupa demnităţi publice)  dar şi pe alţi politicieni.

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “USR Neamţ continuă acţiunea #FĂRĂPENALI! 150 semnături, la Roman, în nici 2 ore!

  1. Foarte tare!Se strang semnaturi si prin crasme, inclusiv de catre minori!Pe de alta parte, nimeni nu le explica „voluntarilor” si semnatarilor , ca o astfel de lege exista deja cu referire la ministri!Cat despre functiile alese, nu se poate vota o asemenea lege, fiindca ar fi neconstitutionala!

Lasă un răspuns