USR-istul Samson mută decisiv pentru Primăria Roman: „Candidez pentru funcţia de primar!”

USR-istul Radu Samson face un gest de politician responsabil: îşi anunţă candidatura pentru funcţia de primar de Roman cu aproape 6 luni înainte de bătălia electorală, ieşind din clişeul majorităţii politicienilor şi partidelor din Neamţ care par că stau la pândă pentru a vedea ce fac sau ce anunţă ceilalţi.

Anunţul candidaturii este dublat de o scurtă trecere în revistă a unor probleme inventariate de el: 
<<Candidez la funcția de primar. În ultimii 3 ani am jucat rolul de „polițist” în raport cu conducerea primăriei Roman. Am criticat, am atras atenția, am prezentat alternative și când a fost cazul am ajuns până la instanțele de judecată. Am făcut tot ce se poate face din opoziție. Anul acesta a venit momentul să îmi asum responsabilitatea conducerii.

În campaniile electorale pentru funcția de primar de până acum s-a promis tot ce se putea promite și rareori s-a onorat ceva. Chiar dacă au fost folosite ca promisiuni aproape în fiecare campanie electorală, bătaia de joc din pietonalul Ștefan cel Mare e încă în lucru, piața cea nouă promisă de toți candidații de până acum încă nu există, ruina de la Cinema Unirea e ascunsă sub o prelată publicitară, Casa Celibidache e în continuare o clădire abandonată iar „nicio stradă fără asfalt” a rămas și în 2020 la stadiul de lozincă. Toate aceste probleme continuă să existe chiar dacă primăria a împrumutat anul trecut peste 10.000.000 de euro>>.

Radu Samson anunţă şi cum va fi el ca (potenţial) primar şi îi îndeamnă pe romaşcani să se alăture proiectului şi echipei cu care va ataca această ţintă electorală:

<<Vă promit deocamdată un singur lucru: ca primar îmi voi asuma responsabilități pentru comunitate.

Nu va exista problemă a orașului care să nu fie considerată de competența primăriei. Primăria, prin primar, e instituția care trebuie să reprezinte comunitatea în relația cu orice alt organism și în rezolvarea oricărei probleme. Nu o să mă auziți niciodată spunând „nu e treaba mea ca primar” sau „nu e de competența primăriei Roman”. Dacă se întâmplă în Roman și afectează calitatea vieții noastre, a romașcanilor, primarul trebuie să se implice și să rezolve. Eu îmi asum această misiune.

Dacă doriți să participați activ la susținerea candidaturii mele și a echipei USR Roman vă invit să ne cunoașteți și chiar să deveniți membru USR>>.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns