USR, în picaj la Neamţ şi dezumflat total la Piatra Neamţ! Rezultate neoficiale


O numărătoare neoficială ajunsă la Vestea (zicem neoficială pentru o corectă precauţie) arată o prăbuşire semnificativă a USR, comparând procentele de la alegerile prezidenţiale cu cele de la alegerile europarlamentare de acum 6 luni.

Rezultate neoficiale la Neamţ: 1.Iohannis PNL, 35,74%, 2.Dăncilă PSD, 25,61%. 3.Barna USR, 11,80%, 4. Diaconu (Pro, ALDE), 11.00%, 5.Paleologu PMP, 5,69%.

Prin comparaţie cu alegerile europarlamentare, PNL a făcut un salt important, de vreo 8 procente, PSD a pierdut vreo 4 procente, iar USR a pierdut vreo 6 procente, deci cam o treime din zestrea de acum 6 luni.

La Piatra Neamţ, USR a suferit o adevărată dezumflare. La Euro câştiga alegerile la Piatra Neamţ cu 23,76 % (10.114 voturi) iar acum abia s-a clasat pe locul 3, cu doar un procent şi un pic peste Mircea Diaconu, adică 15,08% (6174 voturi). Per total, o pierdere de circa 40 la sută în număr de voturi sau, tot de o treime ca procente.

La Roman, pierderea este aproximativ un pic mai mică (aproape un sfert) iar USR şi-a păstrat locul 3 obţinut şi la europarlamentare.

D.V.

One thought on “USR, în picaj la Neamţ şi dezumflat total la Piatra Neamţ! Rezultate neoficiale

  1. Rezultatul pe care PNL l-a obtinut in Neamt nu are nici o treaba cu actuala conducere in frunte cu Chitic care s-a remarcat numai prin incompetenta si delapidarea banilor publici si care nu au facut absolut nimic in acest oras.

    ZERO barat.

    A vota PNL in Neamt inseamna a vota hotia si delapidarea banilor publici.Orice discurs despre ”castigarea” acestor alegeri de catre clica de hoti care conduce PNL-ul in acest oras este absolut penibil.

Lasă un răspuns