USR fructifică și anunță ținta: „Să câștigăm, în 2020, Primăria Piatra Neamț!”

USR Neamț fructifică rezultatele bune obținute ieri, în județ dar mai ales la Piatra Neamț și anunță că se gândește deja la abordarea alegerilor locale de anul viitor la care vrea să câștige funcția de primar și majoritatea în CL.
„Pentru că știm, acum, că avem șansa să câștigăm, în 2020, primăria Piatra Neamț și majoritatea în Consiliul Local, ne vom lupta pentru asta și pentru a face din municipiul nostru un oraș de care să fim cu toții mândri”, spun cei de la USR într-un comunicat de presă în care mulțumesc alegătorilor pentru încredere dar arată și că munca pentru aceste rezultate a fost una lungă și constantă.

„Comunicat de presă / 27 mai 2019

Peste 10.000 de votanți din Piatra Neamț au ales Alianța 2020!

Alianța dintre Uniunea Salvați România (USR) și PLUS a obținut un scor impresionant în Piatra Neamț la alegerile europarlamentare de duminică, 26 mai, circa 24%, depășind în capitala județului și Partidul Național Liberal, și Partidul Social-Democrat.

În ciuda faptului că USR nu este reprezentat în acest moment în Consiliul Local, iar filiala locală împlinește abia trei ani de existență, mobilizarea echipei de campanie, a membrilor și simpatizanților a fost exemplară și ne-am bucurat constant de colaborarea cu colegii de la PLUS. A fost un efort de zi cu zi al echipei USR, în ultimele trei luni, din iarnă încoace, în stradă, printre cetățeni. Fiecare vot din cele peste 10.000 obținute în Piatra Neamț a fost câștigat de echipele USR și PLUS, nu a venit din inerție. Fiecare vot are în spate multă muncă, dedicație și timp departe de familie. Românii din toată țara și din diaspora s-au mobilizat să transmită un mesaj pentru schimbare, iar pietrenii n-au făcut o notă discordantă.

Noi, cei din USR, le promitem celor care ne-au votat că le vom onora încrederea și vom merge mai departe. Vom continua să fim activi, vom continua să fim în slujba cetățenilor, vom continua să fim în stradă. Pentru că știm, acum, că avem șansa să câștigăm, în 2020, primăria Piatra Neamț și majoritatea în Consiliul Local, ne vom lupta pentru asta și pentru a face din municipiul nostru un oraș de care să fim cu toții mândri.

Îi așteptăm alături de noi pe toți cei care cred în viitorul municipiului Piatra Neamț!

USR Neamt”

2 thoughts on “USR fructifică și anunță ținta: „Să câștigăm, în 2020, Primăria Piatra Neamț!”

  1. Nu PSD a distrus judetul/orasul Piatra Neamt.

    Cei care au distrus prin furaciuni acest oras sunt cei de la PDL/PNL.

    Acum trebuie sa ne mobilizam pentru a scapa de hotii din PNL/PDL/PMP la urmatoarele alegeri.

    Aceste partide toxice PDL/PSD/PNL/PMP trebuie sa dispara impreuna cu hotii care le conduc si care de 30 de ani tin in subdezvoltare aceasta tara.

  2. Florin are dreptate partial, fiindca si PSD a participat , prin blat, la jaful din oras…In alta ordine de idei, cine semneaza in numele USR Piatra Neamt?Exista niste persoane, niste potentiali candidati?!

Lasă un răspuns