USL 2 refăcut la Piatra Neamț! PSD și PNL braț la braț, 2 USR-iști din 3, abținere! Votul pentru Târgul de Crăciun…

PSD și PNL au oficiat azi la Piatra Neamț un USL 2, validat prin felul în care a decurs votul în CL Piatra Neamț pentru Târgul de Crăciun.

Au votat pentru 17 consilieri (grosul fiind de la PNL și PSD) și s-au abținut 3 aleși (Enache de la ALDE, și 2 din cei 3 consilieri USR, adică adică Asandei și Tofan). Al 3-la USR-ist, care a votat pentru, a fost viceprimarul irimia și, probabil, gestul lui a fost unul de solidaritate administrativă.

Dacă altădată echipa PSD era foarte atentă ba banul public cheltuit la Piatra Neamț (întrebând de fiecare leuț de la investii, apropo de penultima ședință de CL și de costul modernizării unei treceri peste calea ferată și calculând totul în echivalent ajutoare pentru oameni care trec mai greu prin aceste vremuri dificile), de data asta echipa social-democrată a votat braț la braț cu PNL proiectul care conține niște cheltuieli absolut discutabile.

Deși evenimentul și scena aparțin CJ pe durata a 2 săptămâni și Primăriei pentru doar 2 zile (Crăciun și Revelion), administrația locală și-a asumat prin draftul de contract (anexă la HCL) validat azi asigurarea PENTRU ÎNTREAGA DESFĂȘURARE A EVENIMENTULUI a cheltuielilor pentru pază (20.000 lei), pentru triaj epidemiologic (30.000 lei). A, și focul de artificii, un mărunțiș de alți 30.000 lei.

Ralierea PNL Piatra Neamț – ca o entitate care oferă tot și nu cere nimic, prin consilierii săi locali – la un proiect deturnat de la scopul inițial la cel de fabrică de imagine pentru baronul PSD Ionel Arsene sună a un fel de preludiu local la o nouă guvernare tip USL 2 la nivel central.

Vom reveni.

Daniel Vinca

 

3 thoughts on “USL 2 refăcut la Piatra Neamț! PSD și PNL braț la braț, 2 USR-iști din 3, abținere! Votul pentru Târgul de Crăciun…

 1. In atentia lui Carabelea si a grupului infractional din fostul PDL vizavi de achizitiile din ultima perioada cu licitatii trucate la preturi umflate de X-ori:100.000 euro 2 topogane si 3 scaranciobe,55.000 euro trecerea peste calea ferata de la strand formata din 3 bucati de cauciuc si niste dale de beton,bordurile de pe centura si asfaltarea de 1 milion euro de la Valeni..

  ”Percheziţii ale DNA în judeţul Neamţ, într-un dosar vizând infracţiuni asimilate celor de corupţie, comise în contextul încheierii de către Administraţia Domeniului Public Sector 1 a unor contracte de achiziţii publice”

  https://www.news.ro/social/perchezitii-dna-judetul-neamt-intr-dosar-vizand-infractiuni-asimilate-celor-coruptie-comise-contextul-incheierii-catre-administratia-domeniului-public-sector-1-unor-contracte-achizitii-publice-1922401803112021111420453330?source=biziday

  OLAF-ul a fost sesizat si in mod sigur va ancheta achizitiile prin programul de”mobilitate urbana”unde o cabina telefonica denumita”statie de autobuz”a ajuns sa ”coste 31.000 euro”.

  Genul asta de hotii de 2 bani ca in anii 90s cu achizitii trucate la niste preturi aberante arata ce clasa politica de prosti si idioti avem.

 2. Mai care sunteti voi pe acolo , sunteti nebuni sau nesimtiti ? Nu zic cateva luminite de Craciun sa fie dar cand avem asemenea nenorocire la usa si multe familii aprind lumanari pt. cei decedati voi ardeti banii in loc sa-i directionati pt. stingerea cat de cat a pandemiei ? Daca asemenea porcarie a trecut de consilieri ,este inca o dovada ca acolo nu au ce cauta lipitorii de afise , franarii si tot felul de ghiocei !

 3. Dar politia locala ce face?!De ce trebuie paza la targ?!Si de ce e nevoie de „triaj epidemiologic”?!De fapt, aceeasi politisti locali (sau din personalul primariei si CJ, ca sunt destui!) pot scana certificatele verzi!Personal, cred ca aceste targuri se pot face si fara scena, hahaiala si behaituri de tot felul!In lumea civilizata, targurile nu se fac cu astfel de panarama!Sunt suficiente casutele cu produse si ornamentele!

Lasă un răspuns