Ursărescu mazilit de la şefia PNL?

pnl2

În PNL Neamţ, vântul schimbării bate mai furios şi mai consistent decât campania electorală care se apropie. Nici nu a apucat să savureze liderul organizaţiei judeţene, Dorinel Ursărescu, faptul că Biroul Judeţean l-a debarcat de la şefia filialei pietrene pe senatorul Eugen Ţapu, că deja presa centrală îi cântă prohodul şi celui dintâi.

Siteul ştiripesurse.ro a publicat miercuri dimineaţă articolul “Primele execuţii în epoca Iohannis” iar unul din cele două cazuri menţionate se referă la organizaţia nemţeană.

“Al doilea executat va fi liderul PNL Neamț, Dorinel Ursărescu. Acesta se află într-un război deschis cu un alt liberal, Eugen Țapu, liderul filialei municipale de la PNL Piatra-Neamț”, spune sursa citată.

Contactat telefonic, deputatul Ursărescu nu a putut infirma informaţia dar a subliniat că scaunul i se clatină cam de un an de zile. “Da, am citit şi eu treaba asta. E ce face Eugen Ţapu de un an de zile. Eu nu ştiu nimic de aşa ceva (n.r. – subiectul debarcării sale din funcţie). A, că vrea Eugen Ţapu? De un an de zile vrea treaba asta, dare u nu ştiu nimic de aşa ceva. La Bucureşti, la PNL, nu am avut discuţii legate de ce s-a întâmplat la Neamţ. Nu am avut discuţii cu nimeni pe tema asta. A fost o hotărâre statutară. Lucrurile se discută în forurile de conducere. În Biroul Permanent nu s-a discutat aşa ceva. În rest sunt speculaţii, sunt dorinţele unora…”, a precizat Dorinel Ursărescu.

În logica deputatului Ursărescu, ce nu se discută în şedinţe nu există. Contactat şi el telefonic, senatorul Eugen Ţapu a fost reţinut ca de obicei, subliniind că încă nu face comentarii publice pe acest subiect. “Eu nu ţin neapărat să iau niciun loc dar… dar nu fac comentarii publice. Vă rog să înţelegeţi…”, spune senatorul Ţapu.

Site-ul citat relatează că, după ce a fost debarcat de la şefia organizaţiei municipale, singurul senator liberal din Neamţ nu ar fi stat cu braţele încrucişate şi că ar fi expus situaţia mai sus. “Iohannis a acceptat condiția impusă de Țapu, care va fi înscăunat lider al filialei județene PNL Neamț”, anunţă, ca pe o veritabilă sentinţă, aceeaşi sursă.

O asemenea schimbare de situaţie dă serios de gândit liberalilor din tabăra Ursărescu dar şi aliaţilor săi din alte partide. Oare ce o fi în sufletul lui Iulian Luca, cel care i-a luat locul lui Ţapu în fruntea organizaţiei PNL Piatra Neamţ după puciul de acum câteva zile? Sau ce calcule îşi va face preşedintele CJ Neamţ, Culiţă Tărâţă, pentru care deputatul Ursărescu – pe care îl numea altădată, incalificabil!, Murdărescu – a fost în ultimul timp cel mai fidel aliat?

De la ruperea USL, Eugen Ţapu a avut, constant, aceeaşi atitudine de distanţare şi faţă de PSD dar şi faţă de UNPR.

Daniel VINCA

Nota Bene / Detalii, la Stirile Tele M, din aceasta seara, de la ora 18.

5 thoughts on “Ursărescu mazilit de la şefia PNL?

  1. Vai, nu este adevarat, nu stiu, nu am auzit… nu v-ati saturat de clovnul asta de ursarescu si de minciunine lui de ani de zile? Omul are demisia scrisa, e o chestiune de zile pana o face public. Asteapta verde de la Culita ca sa faca o paguba cat mai mare PNL-ului. Nu va este greata de lideri din astia care-si dosesc singuri documente apoi suna la 112 ca le-au spart sediu si le-a luat cineva baza de date? Care baza de date ca omul a distrus toate organizatiile locale si baza lor de date incape pe o discheta, nu pe hard-disc. sa place odata cu ceata lui de slugoi de la roman si sa lase in pace organizatia asta. Pariez ca urmatoarea conferinta de presa la care va particila ursarescu va fi la sediul UNPR :)))

  2. Domnule Penelist, nu este adevarat ce ai scris tu mai sus. Nu faci decat sa duci in dezbinare. Domnul Ursarescu nu are slugoi doar la Roman. Tocmai si-a afiliat la card, si pe mega – liberalul PNG-ist, Iulica Luca. Asa ca mai documentati-va cand scrieti!

  3. Am vazut ca domnul Luca e iritat cand i se aduce aminte de activitatea din PNG, alaturi de Cristian Liciu. Nu inteleg de ce isi neaga trecutul. Dincolo de episodul de final, cand s-a lasat cu pumni, ochi vineti si plangeri la Politie, totusi domnul Luca a fost cativa ani impreuna cu domnul Liciu, si in politica, si in afaceri si la televiziune si ii placea sa dea ordine oamenilor lui Liciu.
    Cat platiti pentru niste poze in care domnul Luca apare alaturi de domnul Liciu la activitati politice ale PNG-ului de atunci?

  4. UITE CUM II FACE PNL-UL CHELTUIALA LUI CULITA TARATA. DUPA CE L-A CUMPARAT PE URSARESCU ACUM TREBUIE SA-L CUMPERE SI PE TAPU…

Lasă un răspuns