Ursărescu – OUT de la şefia PNL Neamţ!

tariceanu

Deputatul Dorinel Ursărescu nu mai este preşedintele PNL Neamţ. Tele M Neamţ a anticipat această informaţie încă de acum câteva zile şi luni, în Biroul Permanent Naţional al PNL s-a produs evenimentul: Ursărescu şi-a prezentat demisia.

“Da, este adevărat… Domnul deputat Ursărescu şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei PNL Neamţ. A făcut acest gest cu puţin timp în urmă, în Biroul Permanent Naţional. Ca interimar în fruntea PNL Neamţ a fost numit domnul deputat Mugur Cazanciuc. A condus mai condus organiya’ia municipală PNL Iaşi, a fost secretar de stat în Ministerul Mediului. Este un prieten al organizaţiei de la Neamţ, un tânăr politician de viitor”, a declarat senatorul Eugen Ţapu.

Surprinzătoare e în toată această telenovelă de la PNL Neamţ doar persoana celui care asigură interimatul, în condiţiile în care Ursărescu se tot plângea că funcţia îi este vânată de senatorul Eugen Ţapu. “Ca să fii numit pe o funcţie trebuie să şi vrei, să fii de acord. Ori eu am declarat încă de acum câteva zile, la acea şedinţă din Delegaţia Permanentă de la PNL Neamţ că nu doresc această funcţie. Funcţiile vin şi trec, rezultatele sunt cele care rămân. Important este ce faci pentru organizaţie, pentru echipă, nu ce funcţii deţii”, a mai spus senatorul Ţapu.

Cronologia ultimelor evenimente din organizaţia liberală nemţeană este absolut halucinantă. În urmă cu mai bine de o săptămână, tabăra Ursărescu îl demitea din funcţia de preşedinte la municipiu pe Eugen Ţapu şi îl numea în locul senatorului pe Iulian Luca. Majoritatea care ar fi votat aşa ceva în Biroul Judeţean Permanent a fost pusă în discuţie şi, în loc să apară un proces verbal care să lămurească lucrurile, la câteva zile, a fost raportată o spagere la sediul partidului. Sâmbătă a fost încă o şedinţă la PNL Neamţ iar acelaşi Dorinel Ursărescu de declara dezamăgit de atitudinea liderilor de la centru care nu i-au ţinut partea.

 

vesteanet

 

One thought on “Ursărescu – OUT de la şefia PNL Neamţ!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.