UNPR NU SPUNE DACĂ VA GUVERNA CU PNL: “Nu vom vota împotriva Guvernului Ponta”

psd-horz

Şi tăcerea este un răspuns, iar în politică un “hmm” face mai mult decât o pagină de vorbe, uneori.
Cam aşa a fost şi răspunsul dat de vicepreşedintele Gheorghe Emacu, într-o conferinţă de presă la Piatra Neamţ, la întrebarea vizând o participare viitoare într-un guvern majoritar PNL.

Adică Emacu a spus că UNPR face parte din actualul Guvern, că şi-a reafirmat de atâtea ori sprijinul pentru colaborarea cu Victor Ponta (a zis şi PSD dar a accentuat VICTOR PONTA) etc.
Întrebat, din nou, concret, dacă în eventualitatea în care, totuşi, Guvernul Ponta ar cădea (pe diverse noi posible majorităţi în Parlament) dacă ULTERIOR UNPR ar zice NU unei oferte de colaborare guvernamentală dinspre PNL, Emacu a răspuns în aceeaşi cheie: UNPR nu va vota pentru debarcarea unui govern din care face parte. Dar după? Vicele UNPR nu a răspuns deloc la întrebarea vizând un astfel de scenariu. Altfel spus, pentru cei care ştiu cât ţin jurămintele în politică, un fel de NICIODATĂ SĂ NU ZICI NICIODATĂ!

D.V.

One thought on “UNPR NU SPUNE DACĂ VA GUVERNA CU PNL: “Nu vom vota împotriva Guvernului Ponta”

  1. Prima proba va fi data de UNPR la alegerile de la CJ. Veti vedea ca UNPR nu va ceda sefia forului judetean, chiar daca cei din PSD, adormiti cu promisiuni, sunt convinsi ca ei vor avea candidatul. Deja, cei din UNPR-ul local au inceput discutiile in judet pt o eventuala sustinere din partea taberei anti-Arsene! Veti vedea cum duplicitarii din PSD vor face campanie pt Iacoban. Raspunsurile (mai exact non raspunsurile) dovedesc aceasta strategie parsiva. Sintagma „interesul national” e de fapt interesul pentru putere. In orice ecuatie, ei vor fi la putere. Cand se vor trezi psd-istii va fi prea tarziu.

Lasă un răspuns