„Unii visează la refacerea financiară a USL-ului!” Dulamă despre „rebelii de la PNL Piatra Neamţ”

Rebeliunea taberei Chitic-Bîrjoveanu (PNL Piatra Neamţ) faţă de conducerea statutară a PNL Neamţ are în spate interese financiare şi vizează un fel de re-organizare de tip USL – acesta este punctul de vedere al vicepreşedintelui CJ Neamţ şi preşedinte PMP Piatra Neamţ, Laurenţiu Dulamă.

Fruntaşul PMP a făcut o postare pe net în care arată cu degetul spre „rebeli”, punctând faptul că atitudinea acestora ar fi dictată de interese personale sau de grup: <<interesele financiare meschine ale psd şi alde au molipsit şi o parte, foarte neînsemnată e adevarat, de aşa zisi politicieni de dreapta(care au fost de-a lungul timpului prin mai multe partide) şi care mai cred ca USL-ul în Neamț va reînvia>>.

Mai mult, Dulamă face referire la aceeaşi tabără din PNL Piatra Neamţ (şi eventuali susţinători) „care visează la refacerea financiară a USL ului”.

Mai jos, integral, mesajul lui Dulamă:

<<Nu pot să nu remarc în calitatea mea de vicepreședinte al Consiliului Judetean Neamt, dar în primul rând de consilier județean al PMP, frecvența apariției în fiecare sedință, fie ea ordinară, fie extraordinară, a proiectului de hotărâre inițiat de consilierii psd-alde cu privire la gestionarea deșeurilor pe zona Roman şi a comunelor limitrofe, fără o discuție corectă şi transparentă.
Insistenţa acestora mă face sa punctez încă o dată dedesubturile acestui proiect, făcut cu siguranța în devafoarea cetățenilor din acea zonă a judetului Neamt şi să mă întreb dacă nu cumva interesele financiare meschine ale psd şi alde au molipsit şi o parte, foarte neînsemnată e adevarat, de aşa zisi politicieni de dreapta(care au fost de-a lungul timpului prin mai multe partide) şi care mai cred ca USL-ul în Neamț va reînvia.
Am convingerea şi garanția că cele 16 voturi din Consiliul Județean împotriva acestui proiect de hotărâre, 2 de la PMP şi 14 de la PNL spun totul în acest sens şi în cel mai scurt timp, principalii beneficiari ai proiectului, cetățenii din zona Romanului, care ne-au trimis în CJ, vor afla care sunt interesele financiare ce-i defavorizează.
Fac un apel politic pentru sustinerea unei drepte unite la nivelul județului Neamț şi trag un semnal de alarmă pentru unii colegi liberali care visează la refacerea financiară a USL ului, de a se alătura măcar în ceasul al XII-lea echipei Cozmanciuc – Teodorescu – Stoica – Lazăr, mai ales că Mihai Stoica cunoaşte în ansamblu aceste lucruri iar George Lazar, romaşcan fiind, cunoaşte foarte bine problema gunoiului şi a gunoaielor din zona Roman>>.

D.V.

Comentarii Facebook

2 thoughts on “„Unii visează la refacerea financiară a USL-ului!” Dulamă despre „rebelii de la PNL Piatra Neamţ”

  1. La ce mai viseaza Dulama? Are parcarile, are cimitirele, ce-i mai trebuie ? Alte locatii sunt deja foarte aglomerate. N-are rabdare in stand-by?

Lasă un răspuns