Unii liberali au pus la punct „Strategia de la Durău”! Foto

Şedinţă a Comitetului Director Judeţean a PNL Neamţ desfăşurată – nu la Piatra Neamţ, nu la Roman, ci… – la Durău.

Pe net au scăpat deja câteva fotografii sau informaţii despre ce ar trebui să creadă lumea că s-a întâmplat sub poalele Ceahlăului. Adică un fel de şedinţă axată pe abordare pe administraţie locală:

Tifui Dumitru Bogdan – Am participat astăzi, alaturi de colegii mei din PNL Neamt la Comitetul Director Judetean, in care am dezbătut situatia politica locala si națională si am stabilit calendarul de actiuni pentru perioada urmatoare. Multumesc colegilor din PNL Neamt pentru ca s-au deplasat pana la Durau, fapt care demonstrează ca trateaza cu mare apreciere aceasta zona!

Marius Mihai Nechita  Alături de colegii din PNL Neamț am participat la o nouă ședință a Comitetului Director, în care echipa, unitatea, seriozitatea în administrația locală și județeană au fost punctele principale pe ordinea de zi.
O administrație constructivă reprezintă o administrație de succes!

Daniel Dumitru Cozma Idee foarte buna a conducerii judetene din PNL,ca sedintele sa aiba loc periodic in diferite organizatii din judet,incurajand in acest fel si organizatiile mai slab cotate!….cat priveste sedinta mentionata,seriozitate si pragmatism!

Mihaela Elena Isciuc – O echipa unita este definita prin liderul care o conduce .
Ședința CDJ PNL Neamt .

Sursele Vestea spun că nu s-a discutat doar despre administraţie ci, mai ales în discuţiile mai restrânse, şi despre PNL Neamţ, cu accent pe frământîrile interne. Din pozele ajunse în posesia Vestea se pot observa câteva absenţe de marcă: ceilalţi doi parlamentari PNL de Neamţ (a fost Cozmanciuc dar nu şi Leoreanu sau Ţapu), primarii de municipii care sunt şi şefi de organizaţii locale şi care sunt legaţi (“ombilical”, ar zice unii) de parlamentarii absenţi (adică Lucian Micu şi Dragoş Chitic) plus alte nume considerate ca făcând parte din plutoanele dure şi loiale ale aceloraşi parlamentari absenţi.

Declaraţiile publice de mai sus, ale unor participanţi au fost aşezate aleatoriu. Întâmplător însă, ordinea lor dă o anumită „tuşă” printre rânduri, o posibilă cheie putând fi în nuanţarea aparte a consilierei judeţene Isciuc care punctează ideea de lider la un set de poze în care Cozmanciuc apare dar nu şi Ţapu şi Leoreanu („O echipa unita este definita prin liderul care o conduce”).

Interesantă şi masa prezidiului: alături de preşedintele Mugur Cozmanciuc şi secretarul Florin Hopşa este şi fostul viceprimar Constantin Teodorescu, trecut în ultimul timp, în administraţia şi politica locală PNL, într-un fel de con de umbra, în condiţiile în care luminile rampei par acaparate de unele vedete mai noi.

Nu ne autopronunţăm dar, prin vară, a mai fost un soi de şedinţă fără cei doi parlamentari absenţi şi la Durău care a generat apoi o adevărată răfuială între taberele Cozmanciuc, respective Leoreanu + Ţapu.

Indiferent de ce vor crede unii sau alţii că s-a discutat la Durău şi ân pauzele non-formale, e mai mult decât clar că în curând vor apărea detalii, posibil şi reacţii, la „strategia de la Durău”…

Daniel VINCA

 

 

One thought on “Unii liberali au pus la punct „Strategia de la Durău”! Foto

  1. Daca asta e echipa, in afara de „Doamne-fereste” nu mai e nimic de zis…

Lasă un răspuns