Unei doctoriţe din Neamţ i-au fost smulşi copiii de lângă ea de statul finlandez. Drama Cameliei Smicală!

O drama de nedescris – asta trăieşte Camelia Smicală (doctoriţă din Piatra Neamţ stabilită în Tampere, Finlanda) căreia statul finlandez i-a smuls copiii de lângă ea pe baza acuzaţiilor formulate de soţul cu care se află în divorţ.

Imagini de coşmar au fost filmate de vecini cu telefoanele mobile şi difuzate mai devreme de Antena 1: executorii judecătoreşti şi poliţiştii o imobilizează pe mama disperată, trăgând-o de haine şi culcând-o la pământ iar alţi oamenii ai legii iau pe sus pe cei doi copii de 6 şi 7 ani care au fost duşi apoi într-un centru social.

Totul a plecat de la faptul că tatăl celor doi copii a mai facut o acţiune juridical cerând custodia completă, invocând faptul că Camelia Smicală intenţionează să fugă cu copiii în România.

“Un judecător, fără să mă asculte, fără să audieze martori… Pe baza minciunilor lui, fără niciun martor, efectiv fără proces a dat această sentinţă să-mi fie luaţi copii”, spune dr. Smicală într-o declaraţie dată pentru Antena 1.

Aceasta descrie şi viaţa de coşmar pe care au dus-o, în ultimii ani, şi ea şi copiii: “Copiii mei au fost traumatizaţi, au fost bătuţi, au fost brutalizaţi, au văzut cum mama lor car încearcă să-i apere este brutalizată în faţa lor. Copiii au spus tot timpul că ei nu vor să-şi vadă tatăl pentru că i-a brutalizat”.

Camelia Smicală a formulat o acţiune în apel şi speră ca instanţa să repare această nedreptate şi copiii să o poată din nou îmbrăţişa.

Cu ea, în Finlanda, se află şi fiica dintr-o căsnicie anterioară, în vârstă de 16 ani.

D.V.

 

One thought on “Unei doctoriţe din Neamţ i-au fost smulşi copiii de lângă ea de statul finlandez. Drama Cameliei Smicală!

  1. IESITI DIN U.E. SI PUNETI REGE PE UNUL CA VLAD TEPES!
    SA TRAITI BINE!

Comments are closed.