Unde este ținută, până vineri seara, Cupa Dynamite pentru care luptă Moroșanu?

Cupa pentru care se înfruntă Cătălin Moroșanu și turcul Mehmet poate fi văzută de doritori până la momentul la care începe vineri, la Sala Sporturilor, gala de lupte. În acest moment Cupa se află la Funtastisc Bowling de la Galleria Mall. Tot la același Mall va avea loc joi seara de la ora 17 festivitatea cantarului oficial, un moment mai mult simbolic dedicat fanilor din moment ce la această competiție nu contează greutatea ci e „care pe care, indiferent de kilograme”.

„Ne-am inspirat după un model japonez de compeții. Astfel va fi o lupti deschisă în care Goliat poate să/l învingă pe David, dar și invers, David să învingă pe Goliat”, a declarat Cătălin Moroșanu în conferința de presă susținută astăzi alături de primarul liberal Dragoș Chitic și de social-democratul Ionel Arsene, președintele CJ Neamț.

Gala de vineri seara are loc la Sala Sporturilor, peste 90 la sută din cele peste 3000 de bilete fiind deja vândute. „Până vineri seara, va fi sold out”, a precizat unul dintre organizatorii prezent la conferința de presă.

DV

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns